Skip to content

ΟVA BAKA ZARAĐUJE 17.000 EURA ZA NΟĆ: “Djeca ne vοle moj posao ali njime plaćam račune” (VIDEO)

Sila Star (54) iz Majamija, Florida, osim što je baka, već više od dvadeset pet godina radi kao eskοrt dama, piše Daily Mail.

Sila Star

Sila je potrošila 150.000 dolara na plastične operacije kako bi ‘održala mladost’ i ponosno je otkrila kako zarađuje i do 18.000 dolara po noći – unatoč tome što njezina djeca ‘mrze’ njezin posao.

– Djeca mrze što sam eskort dama, ali nisu oni ti koji plaćaju račune. Uprkos njihovom neodobravanju nemam namjeru da napustim industriju za odrasle. Volim slobodu i uzbuđenje koje ovaj posao unosi u moj život. Puno sam proputovala i živim luksuznim životom o kakvom žene mojih godina mogu samo da sanjaju – rekla je Sila.

Sila Star

Govoreći o starenju, Sila kaže da je staranje blagoslov i da joj je izazov da prkosi vremenu. U svoj izgled uložila je oko 142.000 eura, uključujući plastične operacije i ostale manje intervencije poput botoksa. Mjesečno na svoj izgled troši između 24.000 i 28.000 eura.

– U dvadesetim godinama sam imala prvu operaciju grudi, a nakon toga sam uradila još tri dodatne operacije da bi moje grudi imale 2.500 kubika. Zatezala sam stomak, radila podizanje lica i vrata, obrve i usne i u mom licu je velika količina botoksa. Želim da izgledam što bolje mogu i to me ispunjava – dodaje ova žena.

Sila Star

Njeni klijenti su uzrasta od 20 do 80 godina, a to uključuje direktore, profesionalne sportiste, poznate ličnosti, kao i ozbiljne svjetske biznismene.

Sila je karijeru započela kao konobarica u striptiz klubu prije nego što se i sama posvetila egzotičnom plesu.

Za sada već bivšeg supruga udala se mlada nakon što su saznali da je trudna i zajedno su dobili troje djece.