Skip to content

25 SKRIVENIH ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA LI MU SE SVIĐAŠ

Jeste li se ikada zapitali zašto se ponaša sve udaljenije? Ali vjerujte, to ne mora biti slučaj da mu nije stalo. Dečki nisu poput nas. Većina njih nije navikla izražavati svoje osjećaje i zapravo se boje novih emocija koje se u njima gomilaju.

Dečki će biti svi poput: “Ja sam mačo čovjek, ljubav me ne može osvojiti!” A onda BOOM, odjednom se potpuno zaljube u tebe. Dakle, obratite pozornost na sljedeće.

On gleda stalno u vas

Znaš taj osjećaj kad osjetiš da te netko promatra? Znate da on bulji u vas i da razmišlja o tome koliko je sretan što vas je zadobio. Da, znaš, i to je tako dobro.  Ne želite podići glavu jer ćete uništiti trenutak. Ako shvati da je i tvoj pogled na njemu, da znaš da te promatra, prestat će jer se boji priznati tebi i sebi da te voli.

Povrijeđen je prije

S vremena na vrijeme on spominje da je jednom bio povrijeđen, a on će učiniti sve na svijetu da to izbjegne. To je razlog zbog kojeg se ne predaje cijelom vašem odnosu. Boji se da ćeš mu slomiti srce kao ona prije tebe. A to je posve normalno. Stavite se u njegove cipele. Ako vam je momak slomio srce, biste li odmah povjerovali nekom drugom ili biste igrali na sigurno dok ne budete sigurni da se taj scenarij neće ponoviti?

On se druži s vama

Vodi vas van, poziva vas na film, i tako dalje. To znači da mu se sviđaš. Ako se ne želi družiti s vama ili ako vas zanima da li je samo zbog drugih stvari kao što je seks, na primjer, ne bi vas pozvao da izađe i želite da vas dvoje provedete toliko vremena zajedno. On se osjeća dobro što je u tvojoj blizini, ali ti to još neće priznati.

On neće poduzeti prvi korak

Uvjereni ste da mu se sviđate. Svi znakovi su kristalno jasni, ali on neće napraviti taj prvi potez. Vi samo znate da je to istina iz načina na koji vas gleda, od načina na koji razgovara s vama. Suočimo se. Kad te čovjek voli, ti to samo znaš, osjetiš to. Ako ne napravi svoj potez, unatoč činjenici da to stvarno želi, definitivno se boji da to učini.

Netko mu je slomio srce, možda ga ti zastrašuješ, ili možda misli da si suviše dobra za njega. Čim shvatite koja je od njih, neka zna da je u redu prići vam i da želite da on to učini.

Nervozan je u vašoj blizini

Je li vam se ikad dogodilo da on zabrlja stvari ili da se ponaša čudno? Nervozan je zbog nečega, ali niste sigurni što. Pa, draga moja, ovo je znak da mu se sviđaš, ali se boji. On se samo boji da će učiniti ili reći nešto što će zabrljati stvari. Želi sve raditi savršeno. Kao da moraš učiniti nešto što je od velike važnosti, brineš se za nešto, pa je normalno da ćeš se osjećati nervozno, a dlanovi će ti biti znojni jer ti toliko brineš o ishodu. To je ista stvar s njim, ali taj ishod ste vi.

Njegov prijatelj to zna, ali ti ne?

Ovo je posljednji i najočitiji znak da se boji koliko mu se sviđate. Ako ste “vruća tema” među njegovim prijateljima, djevojko,vi ste zakucali! Ako razgovara s prijateljima o vama, to znači da mu se stvarno sviđate jer dečki neće ozbiljno razgovarati o djevojkama ako ne planiraju biti s njima. Ako vam njegov prijatelj kaže ovo, vi ste jedna sretna dama.

On pocrveni kada ste u blizini

Znam da svi mislite da su žene samo one koje pocrvene. Pogrešno! Muškarci to rade pred djevojkom koju vole. Ako ga uhvati crvenilo dok vam priča svoju životnu priču, to je znak da mu se sviđaš, ali se boji priznati. To znači da mu je doista stalo do onoga što ćete misliti o njemu i želi ostaviti najbolji dojam. Ono što trebate učiniti jest pokušati da se osjeća ugodno i postaviti mu pitanja. To će dovesti vaš prvi spoj u pravom smjeru!

Znoji se

Svi smo skloni znojenju kad smo suočeni s nekim novim stvarima. Dakle, možete zamisliti kako će vaš tip biti zabrinut i znojan kada odete na prvi sastanak. Pokušat će biti najbolja verzija sebe pred vama, ali će u isto vrijeme pokazati sve simptome nervoze. Nemojte biti previše strogi prema njemu. Pokušajte ga smiriti smješkajući se njegovim šalama ili postavljajući nove stvari o njemu. Samo vam daje znak da mu je stalo, ali se boji priznati. Molim te, poštuj ovo. Možda je on ipak tvoja srodna duša.

Daje ti komplimente

Svi znate što to znači. Ako vas momak pohvali, to je znak da mu se sviđate. On to samo radi kako bi mogao vidjeti vašu reakciju. I priznajte, osjećate se sjajno kada momak s kojim ste na sastanku govori kako divno izgledate u toj uskoj haljini.

On vam otvara vrata

To je znak da mu se sviđaš, ali to je također znak da je tvoj tip pravi džentlmen. Hajde da se suočimo – više nema toliko gospodina. Svi dečki oko nas su samo kreteni koji žele da nas polože. Ako vaš tip to radi na prvom sastanku i svim datumima nakon toga, možete se smatrati sretnom.

On se smije tvojim šalama

Ne moraš čak ni biti dobar u pričanju viceva, on će im se i dalje smijati. To je dokazano znak da mu se sviđaš, ali se boji to priznati. On samo pokušava napraviti ugodnu atmosferu za vas dvoje i smijati se vašim šalama je prvi korak prema pozitivnom odnosu. Ako vidite pozitivne povratne informacije, moći ćete se opustiti i uživati u ostatku noći.

On sluša vaše probleme

Čovjek koji će vas slušati govoreći o vašim životnim problemima će na kraju biti dobar partner. To je znak da mu je stalo. On samo pokazuje da bez obzira što se dogodi, on će biti tamo i štititi vas od loših ljudi i stvari. Možete biti blagoslovljeni da imate takvog čovjeka u svom životu, pa se pobrinite da i vi njega podržite.

Prekida kontakt očima

Govor tijela je vrlo važan, pogotovo ako smo tek počeli izlaziti s nekim. U tim trenucima ne znamo voli li čovjek ili ne. Ako ga vidite kako vas gleda i iznenada prekida kontakt očima, to je očigledan znak da vas voli, ali se boji da vam to kaže.

Zapravo, možda nikad neće biti dovoljno hrabar da ti kaže te riječi osobno. Možda se osjeća puno bolje ako ti samo pošalje poruku da te voli i da mu je stalo. To je znak istinske ljubavi, ali i znak da se još uvijek osjeća nervoznim oko vas. Kladim se da znaš neke dobre taktike da ga opustiš, zar ne?

Ne traži od vas da izađete

Vjerojatno mislite kako to može biti znak da me voli, zar ne? Pa, drage djevojke, morate shvatiti da su ponekad najbolji momci oni stidljivi. Možda te je danima pokušavao pozvati van, ali nekako ne može pronaći pravi trenutak za to. Ne prekrižite ga odmah. Daj mu šansu. Možda je najslađi tip kojeg ćete ikada upoznati. A možda će vas učiniti najsretnijom ženom na zemlji.

On djeluje zaštitnicki

Ako imate problem, on će učiniti i nemoguće te riješiti ga. Tako vam pokazuje ljubav. To je jedan od najočitijih znakova da vas voli. Potrebno mu je samo malo vremena da svoje osjećaje stavi u red. I vjerujte mi, trebat će vam puno više vremena za priznanje da vas voli. Dečki su takvi, i moramo to shvatiti. Ali hej, zato ih ipak volimo!

On vam šalje poruke

Čovjek koji voli, htjet će znati kako ti je prošao dan. Možda će vam poslati poruku da vam poželi dobro jutro ili vam čak može zatražiti doručak za vrijeme pauze. Stvar je u tome da će on htjeti s vama provesti što više vremena. To je znak da mu se svidjate, ali se boji priznati.

On je bio ljubomoran kad je drugi tip blizu vas

Čak i ako vas dvoje službeno niste par, on će biti ljubomoran kad vam drugi čovjek priđe. On vidi potencijalnog decka i ne osjeća se dobro u vezi toga. Pokušava vas zaštititi od svih tih tjelesnih izgleda i želi da budete samo njegova djevojka. To je znak koliko te voli, ali je previše kukavica da bi to priznao. Radije će otjerati ljude oko sebe nego priznati svoje osjećaje. Što mogu reći, dečki su komplicirani.

Nije stavio oznaku na vaš odnos, ali očito je da mu se sviđate po načinu na koji gleda u vas

Kad ste u njegovoj blizini, uvijek ima te oči psa i ne može ih skinuti s vas. On misli da si savršena žena i da želi da budeš dio njegova života. On voli sve od vašeg osmijeha do očiju i vašeg slatkog glasa. Zapravo, taj čovjek je zaljubljen u tebe, ali se plaši da to prizna i samome sebi.

On ne spominje druge žene

Izgleda da je pronašao ono što je tražio i da nema potrebe spominjati druge žene. Zapravo, trenutno je zainteresiran samo za tebe. Njegovi prijatelji ga zafrkavaju da je on mlakonja, ali mu to nije bitno. On želi samo jednu ženu u svom životu i ta žena si ti!

On vam daje svu njegovu potporu

Kad god imate problem ili samo doživljavate tešku fazu svog života, on je tu da vam pruži utjehu. On zna da je jako važno biti s voljenom osobom, tako da čini sve što može da bude s vama kad god vam je potreban. On je uistinu čovjek kojem možete vjerovati i ne bi vam smetalo da odete korak dalje.

On obraća pozornost na detalje

Ako se može sjetiti imena vašeg psa ili posljednji put kad ste otišli na odmor, to znači da ima neki osjećaj za vas. Ako muškarac nije zainteresiran za vas, on se čak neće ni truditi da se sjeti takvih stvari, ali to je očigledan znak da mu vi stvarno puno značite i da ga stvarno zanima sve vezano za vas.

Njegovi prijatelji otkrivaju njegovu tajnu

Ako vam prijatelji kažu da mu se sviđate, nema sumnje da je to istina. Reći će im ako mu se netko sviđa, au ovom slučaju ti si. Dakle, sada je na vama da mu date šansu ili ćete jednostavno slomiti njegovo krhko srce. p.s. nadam se da niste bezdušni.

Tužan je ako ste vi tužni.

Ako ste tužni zbog nečeg lošeg što vam se dogodilo, podijelit će i vašu tugu. Ako mu se sviđaš, on neće moći biti sretan i smijati se dok ste svi depresivni i tužni. Ovo je čovjek koji stvarno mari za djevojku koju voli i svakako mu vrijedi dati priliku. Da i ne spominjem da je on muževni materijal i da će vjerojatno učiniti sve da budeš najsretnija žena.

On vam govori da mu se sviđate

Ne može više izdržati da bude s vama cijelo vrijeme, a ne dopuštajući vam da znate što je njegov pravi osjećaj, pa on razbija led i priznaje vam ih. On vam kaže da je on za vas i da će biti polaskan ako mu date priliku. Toliko mu se sviđate da zaboravlja kako je stidljiv pored žena. I ne moram vam reći da je ovo najočitiji znak da je on stvarno zaljubljen, zar ne?

Ovo su samo neki od znakova da mu se sviđate, ali on je uplašen. Najbolji način da saznate voli li muškarac je da ga pitate. Ali ako niste dovoljno hrabri da to učinite, možete se osloniti na neke dokazane znakove privlačnosti muškaraca. Potrudite se malo više i on će razbiti tu ljusku i osloboditi te emocije. Samo je pitanje vremena!

Sidebar