Skip to content

Ako želiš da nađeš pravu ljubav: Izbaci ove dve stvari iz svog stana

Dame koje nemaju sreće u ljubavi poneka i ne sumnjaju da su razlog tome dve obične stvari koje se nalaze u njihovom domu.

Ukoliko do sada niste upoznale pravog muškarca, sigurno u stanu imate ove dve stvari koje vas sputavaju. One vam stvaraju osećaj niskog samopoštovanja, sprečavaju vas da otvoreno komunicirate sa muškarcima i zbog njih ste nezadovoljne svojim izgledom.

Ženski časopisi – Mnoge žene smatraju da treba slepo da prate sve savete pročitane u ženskim časopisima. Takvi časopisi su po pravilu puni saveta zasnovanih na uobičajenim stereotipima, koji nemaju smisla. Morate da shvatite da niko nije savršen! Ako tražite “princa na belom konju”, zapitajte se da li ste vi princeza? Kako možete da tražite savršenog muškarca, ako ni vi same niste savršene?

Foto: Shutterstock

Grickalice – danas je zdrav način života (i posebno zdrava ishrana) veoma popularan: ljudi koji su godinama na hamburgerima, postepeno uče osnove pravilne ishrane, uče dobro da se brinu o svom zdravlju. Ali čak i oni koji zagovaraju zdravu ishranu i pravilnu ishranu ponekad ne mogu da se izbore sa starom navikom grickanja, jer su štetni proizvodi na najistaknutijem mestu: orasi, kokice, krekeri ili čips..

Čak i ako se držite svog uobičajenog sistema ishrane, takve grickalice mogu vrlo brzo da pokvare vašu figuru, a to nećete ni primetiti. Takva nezdrava jela mogu uticati ne samo na figuru: višak soli ili šećera može uticati i na izgled. A poenta ovde nije ni u tome što neki muškarci više vole vitke dame sa „model“ izgledom: uostalom, svi imaju različite ukuse, a ionako ćete pronaći “svoju” osobu.

Foto: Shutterstock

Važna je još jedna stvar: sve što smo prethodno naveli može negativno uticati na vaše samopoštovanje: na primer, prestajete da volite sebe, prestajete da se smatrate privlačnim, a to je već ozbiljna prepreka u komunikaciji i upoznavanju muškaraca, piše sajt gurutest.ru

Sidebar