Skip to content

Aligator povukao trenericu u bazen, djeca sve su gledala u šoku

Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem je aligator povukao za ruku zaposlenicu zaduženu za odgajanje gmazova i rukovanje s njima i povukao ju je u svoj bazen.

Sve se to odvilo u nekoliko trenutaka za vrijeme proslave dječjeg rođendana. Lindsay Bull, 31-godišnja trenerica prevezena u bοΙnicu nakon što se aligator naglo okrenuo tijekom hranjenja na izložbi gmazova u West Valley City, državi Utah.

Čim ju je uzeo za ruku, počeo ju je vući i trzati svom snagom, pa je i povukao u vodu, te napravio par okretaja ali srećom, stručni ljudi su se našli u blizini te osigurali aligatora.

Pogledajte video:

https://www.facebook.com/SydneyGlennTV/videos/795254384441874/

To nije prikladan prostor za bilo kojeg aligatora ili bilo koju žiνοtinju koja postane tako velika. Treba joj više prostora. Nije ni čudo što se naljutila. Ne dirate već zatνοrenu i pod stresom žiνοtinju. Već ste dovoljno zabrljali što ste ju nabavili i pretvorili je u profit. Ovaj aligator mora imati barem veće i bolje stanište za svaki dan ili je treba predati drugom objektu koji to može osigurati. Kladim se da se cijeli ovaj scenarij ne bi dogodio s velikim ribnjakom i s više prostora. Ipak, ta djeca to nisu morala vidjeti “ jedan je od komentara.

“Jedan od dječaka se čak i smijao, navodi drugi.