Skip to content

Aligator povukao trenericu u bazen, djeca sve su gledala u šoku

Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem je aligator povukao za ruku zaposlenicu zaduženu za odgajanje gmazova i rukovanje s njima i povukao ju je u svoj bazen.

Sve se to odvilo u nekoliko trenutaka za vrijeme proslave dječjeg rođendana. Lindsay Bull, 31-godišnja trenerica prevezena u bοΙnicu nakon što se aligator naglo okrenuo tijekom hranjenja na izložbi gmazova u West Valley City, državi Utah.

Čim ju je uzeo za ruku, počeo ju je vući i trzati svom snagom, pa je i povukao u vodu, te napravio par okretaja ali srećom, stručni ljudi su se našli u blizini te osigurali aligatora.

Pogledajte video:

WOAH. Watch as a handler for Scales and Tails Utah is bitten by an alligator. Luckily, a couple people stepped in to help including with medical aid. We are told the handler is recovering in the hospital and doing well. "Working with some of these animals has inherent risks that we as the staff accept. Yesterday, the sort of event that we hope never happens happened. One of our gator handlers got bitten by our large alligator and things took a bad turn. These gentleman could have stayed in the safety zone as most of us would, but instead jumped into the situation, of their own volition, and helped secure the alligator. Their help, combined with the training of our staff member, probably saved her life and her limbs." Scales and Tails wrote on Facebook. Video: Theresa Wiseman

Posted by Sydney Glenn on Monday, 16 August 2021

To nije prikladan prostor za bilo kojeg aligatora ili bilo koju žiνοtinju koja postane tako velika. Treba joj više prostora. Nije ni čudo što se naljutila. Ne dirate već zatνοrenu i pod stresom žiνοtinju. Već ste dovoljno zabrljali što ste ju nabavili i pretvorili je u profit. Ovaj aligator mora imati barem veće i bolje stanište za svaki dan ili je treba predati drugom objektu koji to može osigurati. Kladim se da se cijeli ovaj scenarij ne bi dogodio s velikim ribnjakom i s više prostora. Ipak, ta djeca to nisu morala vidjeti “ jedan je od komentara.

“Jedan od dječaka se čak i smijao, navodi drugi.