Skip to content

ANA POMAŽE ŽENAMA DA ZAVEDU BOGATAŠE I OTKRIVA: 10 stvari o kojima dame nikada ne pričaju

Ana Bej uči žene kako da se ponašaju kao dame i zavedu bogataše – a ovo su njeni saveti o čemu žene nikada ne treba da pričaju.

Ana Bej (33) iz Švedske priznala je da je estetski korigovala nos, uradila je botoks, jagodice i ima filere u usnama, a svoju karijeru posetila je učenju žena kako da se ponašaju kao dame i zavedu muškarca. Ona je svoj izgled i životni stil promenila kako bi “upecala” bogatog muškarca, a sada uči i druge žene kako da krenu njenim stopama.

U svom poslednjem videu je podelila 10 reči i tema o kojima žene nikako ne treba da govore, ako žele da zavedu muškarca.

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/SCHOOL OF AFFLUENCE

“Elegantne dame nikada ne govore da idu u toalet. Ako morate da idite, jednostavno se izvinite i ustanite”, savetuje.

Ana ističe da prava dama nikada ništa ne traži rečima “dodaj mi to”, već: “Možeš li, molim te, da mi dodaš to?”. I nikako ne zaboravite da se zahvalite!

Ona kaže da ukoliko imate bilo kakvo kontroverzno mišljenje, treba da ga zadržite za sebe, a na listi tema za razgovor ima još “zabranjenih”, među kojima su i novac i sport.

“Ne razgovarajte o odnosima, politici, bolestima… Ne pričajte o ovim stvarima, niti bilo kojim drugim osetljivim temama koje mogu da uznemire ljude. Čak i teme poput fudbala, religije ili nekih nepopularnih stavova koje imate su zabranjene”.

Još jedna stvar koju, po njenim rečima, nikako ne treba da radite je da pitate ljude čime se bave i koliko zarađuju.

“Koliko god da ste radoznali, ne pitajte ljude čime se bave, pustite ih da se sami otvore i podele tu informaciju ako žele. U suprotnom ćete delovati kao neko ko gura nos gde mu nije mesto”.

Kao tema koju baš nikada ne bi trebalo da pominete naveden je i novac ili finansijski problemi, a ona upozorava i da ni slučajno ne pitate ljude koliko nešto košta.

Na kraju, savetuje da ni slučajno ne tračarite jer ćete time ostaviti loš utisak.