Skip to content

Ana Sevic PODNIJELA TUZBU PROTIV Darka Lazica: Trazi mu 8.000 eura i ovo je razlog!

Bivsa supruga pjevaca Darka Lazica navodno je podnijela tuzbu protiv bivseg supruga za neplacanje alimentacije. Pjevac, navodno, od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze, pa je dug sad vec narastao na 900.000 dinara.

“Ana je presavila tabak i podnijela tuzbu protiv bivseg supruga Darka Lazica, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdrzavanja njihove zajednicke kcerkice. Buduci da njih dvoje nisu u braku vise od dvije godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rijesila da novac potrazi pravnim putem”, ispricao je izvor za Alo.

Ana je, kako dalje pise gore pomenuti list, tuzbu podnijela u najstrozoj tajnosti i advokate zamolila za diskreciju, budući da su i ona i Darko javne ličnosti.

“Ana ne zeli da javno blati oca njene kćerke, kako ne bi povrijedila osjecanja malene Lorene. Ona samo zeli da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Buduci da od razvoda Lazic nije dao ni dinara, Ana sada potrazuje oko 8.000 eura”, rekao je izvor i objasnio zbog cega je Seviceva tek sada tužila bivseg supruga.

“Ana nije zeljela da ga tuzi ranije zbog toga što je Darko imao problema sa n.rkoticima, sa zakonom, a onda je dozivio i tesku saobracajnu nezgodu. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuce, ali buduci da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vrijeme je da svoje obaveze prema kcerki izmiri”, tvrdi izvor.

“Darko samo od jednog nastupa moze da zaradi iznos koji duguje Ani. Međutim, njemu kao da nije bitno da li njegova kcerkica ima šta da jede, obuce… Stalno ju je lagao da ce joj uplatiti danas-sutra, a ona mu je vjerovala. Tek je nedavno shvatila da od te price nema nista”, dodaje on, dok pjevacica na tu temu ne zeli da razgovara.

“Zaista nista ne bih komentarisala. O svom privatnom zivotu nikada nisam zeljela da pričam javno, pa ce tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumijete”, istakla je ona za gore pomenuti list.

Darko Lazic, sa druge strane, za kcerkino izdrzavanje bivsoj supruzi navodno duguje 900.000 dinara.

(izvor: alo.rs)