Skip to content

“Andy je ljubav mog života, a RAZLIKA U GODINAMA to NE mijenja.”

Kada je imala 16 godina, mlada Bet je upoznala muškarca svog života, a mnogi se pitaju da li joj je on otac, piše TheSun.

Endi Telford, sada 49-godišnjak, i Bet danas 22-godišnjakinja, upoznali su se 2015. godine kad je pomagao njezinoj mami da se preseli, a Bet je rekla da joj se “odmah svidio” stariji muškarac.

U početku su se suočavali sa raznim komentarima onih koji nisu odobravali njihovu vezu zbog razlike u godinama, ali danas su srećni i imaju dva sina.

Endi, koji je vozač autobusa, ostavio je suprugu poslije 18 mjeseci braka, 36-godišnju Samantu Maršal, zbog ove tinejdžerke. Samanta je rekla da je za njihovu vezu saznala od svog sina.

– Poruke koje smo primali nisu bile lijepe, žao mi je što je moj muž toliko ρatio zbog toga. Bez obzira šta ljudi misle, mi smo skladan par i preselili smo se iz grada kako bismo ostali sami i započeli novi život od nule.

– Endi je ljubav mog života i razlika u godinama ne mijenja tu činjenicu – kaže Bet, koja je domaćica i brine o njihovim sinovima.

Bet priznaje da se u početku pΙašila reakcije drugih, ali je na kraju shvatila da joj je važno samo da bude srećna sa Endijem.

– Pomalo sam se pΙašila šta će drugi reći, ali nisam mogla da kontrolišem svoja osećanja prema Endiju. Neki od mojih prijatelja rekli su da je naša veza jeziva i da sam zbog toga izgubila mnogo prijatelja, ali i dalje sam sa čovjekom koji se prema meni odnosi kao prema princezi – kaže Bet.

U novembru 2016. ozvaničili su brak i danas imaju dva sina, četvorogodišnjeg Timija i Konvia, koji ima 3 godine.

– Nije nam bilo lao u oktobru 2015. godine, kada je neko na službenom kombiju Endija napisao da je ρed.οfil. Tada su njegove komšije na ulici počele da viču da je on “pedο” i rekli su mi da u njemu tražim očinsku figuru. Zvali su ga tako pred našom djecom. Zato smo se preselili.

– Nova sredina je, međutim, mnogo bolja. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i iako je između nas 27 godina razlike, savršeno se uklapamo jedno s drugim, rekla je Bet.

„Navikli smo na komentare, a sada smo naučili da ih ignorišemo, tako da je naš život savršen“, rekla je.

 

Sidebar