Skip to content

Anthony Hopkins i nuspojave nakon 253. dana karantina

Glumac Anthony Hopkins objavio je urnebesan video koji je nasmijao njegove fanove, usput napomenuvši da su reakcije na snimku posljedica karantina.

Hopkinsa smo posljednjih mjeseci mogli da vidimo kako slika i igra se sa svojom mačkom, a sada je otišao korak dalje i sa pratiocima podijelio neobičan video. U pitanju je snimak od nekoliko sekundi tokom kojih pravi urnebesne grimase.

253. dan karantina. Počinjem da osjećam nuspojave. Šta vi mislite?”, napisao je glumac, a uslijedili su duhovite reakcije njegovih fanova.

Day 253 in quarantine… I’m beginning to feel it’s side effects. What do you think? 🤪

Posted by Anthony Hopkins on Tuesday, 24 November 2020

Hopkins, koji je najpoznatiji po ulozi Hanibala Lektora u čuvenom filmu „Kad jaganci utihnu“ postao je prava zvijezda društvenih mreža posljednjih nekoliko mjeseci.

Naime, otkako je počela pandemija koronavirusa, slavni oskarovac je putem društvenih mreža dijelio detalje iz svog života u karantinu.

S obzirom na to da je u devetoj deceniji života (u decembru će napuniti 83 godine), od početka zdravstvene krize nalazi se u najugroženijoj grupi stanovništva.

On je zbog toga odlučio da većinu vremena provodi u sigurnosti svog doma, a usput je pribjegao umjetnosti ne bi li upotpunio vrijeme kod kuće.