Skip to content

Apotekarka Ana: Same ste krive ako ostanete bez muža

Medicinska sestra i apotekarka iz Kragujevca svakodnevno je na naslovnim stranicama medija u regionu.

Njeni spotovi sa popualrne mreže Tik Tok “tresu” cijelu bivši Jugu, prati je preko 60 hiljada fanova, a ona je pregovorila o “udvaračima i komplimentima”.

Rekla je da joj “udvarači i komplimenti nikada nisu manjkali i da joj društvene mreže nisu donijele more komplimenata, jer je njima oduvijek bila obasipana”.

“Svjesna sam da sam poželjna žena i nije me sràmota zbog toga. Ja sam vatrena, nekada i komična, ali nikada νulgarna, što je najbitnije. Ne vidim šta ima ružno u tome da muškarac vidi lijepu ženu i da joj udijeli kompliment. Jedna vjerovatno ljubomorna žena ostavila je komentar ‘zbog jedne ovakve sa Tik toka ja sam izgubila muža’. Nisam htjela da joj odgovaram, jer to nema nikakvog smisla. Ali mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene, već one same. Neka razmisle o tome”, kaže samouvjereno Ana.

“Oduvijek sam voljela da pjevam, snimala sam neke klipove i postavljala ih na Instagram… I onda sam, posljednjeg dana protekle godine, napravila snimak i plasirala ga na Tik tok mrežu… I tako je sve počelo”, kaže Ana Milanović.

Ana provodi vrijeme na ovoj mreži ona zbog korone i stanja koje podrazumijeva izolaciju i nedostatak vremena za druženje i okupljanje.

“Medicinska sestra sam u kovid-odjeljenju. Stres mog posla, kojim se bavim 25 godina, za vrijeme korone je dostigao vrhunac. Kada mi se završi smjena, krećem u svoju apoteku. Kod kuće me čekaju obaveze koje ima svaka žena i majka. Ali, uz rad razmišljam o pjesmama, i o načinu na koji bih mogla da ih predstavim na svoj način. I onda svake druge sedmice uzmem slobodan dan, koji posvetim sebi i Tik toku, i krenem da snimam klipove. Ja sama sebe snimam, bez ičije pomoći, mobilnim telefonom. Sama smišljam koreografije, sama se šminkam, biram garderobu. I za dan uspijem da napravim petnaestak klipova”, objašnjava Ana.

@anamilanovic23

💊💊💊#fyp #fypシ #foryoupage

♬ Aspirin – Seka aleksic

Udovica sam, imala sam tu nesreću da mi suprug iznenada premine prije tri godine. Nakon toga, zadesila me je bolest u užoj porodici. Velikia patnja… Ali, ja sam takva da pjesmom koju volim oduvijek sve liječim. Kada sam tužna, nervozna, umijem da sjednem u auto i da okrenem nekoliko krugova oko Šumarica, i da se tu, u vožnji, sita ispjevam na sav glas. Nakon te „terapije“ osjećam se kao nova. Ne volim da me iko sažaljeva, da me tješi, i gledam da u svakoj situaciji nađem nešto dobro”, kaže ona.

@anamilanovic23

Ja leciti znam,ozdravices kadapoljubac ti dam…🤭💋#fyp #fypシ #foryoupage #balkan #croatos

♬ Nema leka apoteka – Lepa Brena

Ona kaže da će uvijek raditi posao koji najviše voli, kao medicinska sestra, ali i da neće odustati od pjesme i klipova, kojima raduje svoje obožavaoce na društvenim mrežama i svoje ρacijente, prenosi “Kurir”.

Sidebar