Skip to content

Baku iz Ivanjice unuk pretvorio u holivudsku divu

Evo šta se desi kada talentovani unuk, riješi da transformiše svoju baku.

Poznati beogradski frizer i šminker, koji je sređivao brojne estradne ličnosti, na svom instagram profilu je postavio fotografiju koja je mnoge ostavila bez daha i za kratko vrijeme postala viralna.

Naime, on je svoju baku iz Ivanjice, koja je odjevena potpuno tradicionalno, sa neizostavnom maramom na glavi, pretvorio u pravu holivudsku divu!

Foto: Instagram/ aleksandar_dramicanin

Kod Aleksandra dolaze brojne javne ličnosti, ali je najveću inspiraciju pronašao u svojoj baki, ženi sa sela koja se inače ne sređuje i prava je prirodna ljepotica.

Aleksandar je nevjerovatnu transformaciju podijelio na društvenim mrežama i oduševio je sve svoje pratioce na Instagramu, ali i ljude koji do sada nisu pratili njegov rad. Baka je ispala prava pobjednička marketinška kampanja za svog unuka jer se samo o ovoj ženi priča.

Foto: Instagram/ aleksandar_dramicanin

Aleksandrova baka Miloratka ne voli da se eksponira i čudno joj je što svi odjednom pričaju o njoj, čega čak i nije u potpunosti svjesna.

“Ja nju transformišem od kako znam za sebe, ona je obična baka iz svog sela, ne sređuje se i skromna je žena, ali je prelijepa i oduvijek mi je inspiracija. Kosu uvijek nosi u marami, pa sam došao na ideju i kosu da joj sredim. Prije desetak godina sam je već jednom šminkao, ali poslednji put sam to radio u karantinu jer sam za sve to vrijeme bio u Ivanjici, pa sam iskoristio priliku. Tada sam je bukvalno natjerao jer nije bila posebno raspoložena za to, a drugi put sam to radio sa ciljem da uramim njene portrete u svom salonu, pa sam radio fotkanje posebno u te svrhe”, priča Aleksandar.

Foto: Instagram/ aleksandar_dramicanin

“Ona se uopšte ne razumije u Instagram i društvene mreže, pa ne može ni da zamisli koliko je to odjeknulo. Stvarno je prelijepa žena, ima divne plave oči i lijepo lice, svi su oduševljeni njom. Toliko je nesvjesna tih stvari da je kada sam joj donio haljinu za fotkanje apsolutno nije zanimalo ko ju je prije nje nosio, samo mi je rekla ‘nemoj da dobijem koronu jer nosim tuđe haljine”, kroz smijeh priča ovaj modni umjetnik.