Skip to content

BALKAN BRUJI O ROMSKOJ SVADBI OD 650.000 EURA: Evo koliko su pjevači zaradili

Fotografije sa romske svadbe u Rimu, na kojoj su pjevala neka od najjačih estradnih imena poput Cece Ražnatović i Ace Lukasa, preplavile su društvene mreže.

villamiani_official

Danima se priča o tome koliko su porodice mladenaca uložile novca u gala slavlje u jednoj najluksuznijih vila italijanske prestonice, a prema našim saznanjima domaćini su dali oko 650.000 eura.

villamiani_official

Luksuzni objekat nalazi se dva kilometra od Koloseuma, a iznajmljivanje, kada su proslave u pitanju, košta približno oko sto hiljada eura po danu. S obzirom na to da su je domaćini uzeli na tri dana, samo za nju su potrošili 300.000 eura.

Vila je sagrađena od strane venecijanske plemićke porodice 1837. godine u neoklasičnom stilu, i važi za jednu od najluksuznijih u prestonici. Ima nekoliko nivoa, deset svečanih sala za slavlje, od kojih najveća prima 500 gostiju.

 

Upravo ta najveća ima i ogromnu terasu na kojoj su takođe postavljeni stolovi i stolice, a odatle se pruža nevjerovatan pogled na čitav Rim, u kojoj su organizovali svadbu.

villamiani_official

Hrana je uključena u ovu cijenu, a vila ima svoje kuvare i ketering, koji su u dogovoru sa mladencima odlučili kakav će meni biti. Izvor koji je prisustvovao svadbi kaže da nije bilo srpskih specijaliteta, već da je u fokusu bila italijanska kuhinja.

 

Osim pasti po kojima su prepoznatljivi, a kojih je bilo preko 20 vrsta, na meniju su bili i kanapei, razne vrste sireva, specijaliteti od tjesta, supe, čorbe, morski plodovi, salate, raviole, rižoto, arancini, kao i specijaliteti od mesa karakteristični za ovo podneblje Italije.

Kada su i pitanju deserti, i tu je bio veliki izbor – čuveni kanoli, italijanski zanatski sladoled, čizkejk, tiramisu… Ipak, najviše pažnje privukla je torta na čak pet spratova, sa specijalnom glazurom i ukrasima, čija je vrijednost bila oko 15.000 eura.

https://bendovizasvadbu.com/?fbclid=IwAR14cbXKZbDXqiwl27jOuBGb8TFp627Imw82i_dvDqlYPlToJmmc-06VmfgRoma Ceca

Posted by Dragan Cirkovic Cira on Monday, 28 September 2020

 

Ni na piću se nije štedjelo. Osim flaširane vode, sokova, svježe cijeđenih sokova, i alkohol je bio na nivou. Pored žestine, pila su se i najfinija vina, kao i šampanjac čija je cijena nevjerovatnih hiljadu eura po boci. Dakle, samo na piće dali su približno 50.000 eura.

I na muzici se nije štedjelo. Ceca i Lukas su za nastup uzeli po 50.000 eura, međutim, dogovor sa domaćinima je da sve pjevače, osim Ražnatovićke koja je unaprijed uzela honorar, isplati preko bakšiša.

Pored nje i Lukasa, pjevali su i Jana Todorović, koja je uzela 30.000 eura, dok su Keba, Enes Begović i Šerif Konjević inkasirali po 20.000. Aleksandra Bursać i Nadica Ademov su plaćene po 15.000 eura. Naravno podrazumijevaju se i plaćene avionske karte i smještaj u luksuznom hotelu.

FOTO: Screenshot Instagram

Svadbu je organizovala agencija za vjenčanje koja je svoj rad naplatila 20.000 eura. Duplo više je otišlo na dekoraciju, a plaćen je i smještaj gostiju koji su došli iz svih krajeva svijeta.

Gosti su sve pjevače obasipali parama, a Cecu posebno. Folk zvijezdi su davali novčanice od po 500 eura, pa se procjenjuje da je samo kroz bakšiš skupljeno nekoliko stotina hiljada eura. Međutim, Ražnatovićeva kaže da ona nije uzela ni euro od tog novca.

– Bila sam specijalni gost na svadbi, a moj nastup je trajao sat vremena. Nisam uzela bakšiš jer on odlazi u ruke mladenaca, ali je velika uvreda ako ga odbijete jer je po njihovim običajima čast da taj novac uzmete u ruke. Tako da niko od mojih kolega uključujući i mene, nije uzeo bakšiš za sebe. Atmosfera je bila predivna i mogu vam reći da su mladenci bili sjajni domaćini – kaže Ceca za Informer, a na njihovu opasku o visini honorara, odgovorila je:

– Ne, dali su mi 500.000 eura! Ni ja vas ne pitam kolika vam je plata, pitanje je neumjesno.

Sudeći po snimcima koji kruže Internetom, svi su prezadovoljni kako je Ražnatovićeva atmosferu dovela do usijanja, što možete da pogledate u nastavku.

https://bendovizasvadbu.com/?fbclid=IwAR14cbXKZbDXqiwl27jOuBGb8TFp627Imw82i_dvDqlYPlToJmmc-06VmfgIdemo dalje 🎹🎤🎸🎻

Posted by Dragan Cirkovic Cira on Monday, 28 September 2020