Skip to content

Beograđani napali komunalce jer misle da ne praše komarce nego truju narod koronom

Nakon što korona drastično slabi u Srbiji i nakon što su se izborili sa mnogim teorijama zavjere pa krenuli normalnije da žive… eto još nevjernih Toma koji očigledno ne mogu da se opuste, pa na svakom ćošku vrebaju priliku da nekog kude.

Sada su na red došli radnici Gradske čistoće koji zaprašuju komarce.

Komaraca ima koliko vam volja, pogotovo ukoliko šetate pored rijeke – onda budite sigurni da ćete kući da se vratite išarani.

Krenula je služba da zaprašuje po gradu i da građane spasi ovih dosada, ali ni to ne odgovara nekim građanima Beograda.

Doslovno su građani u 21. vijeku, u civilizacijskom društvu, verbalno napali radnike JKP Gradska čistoća u Beogradu dok su zaprašivali komarce. Ovi građani su pokrenuli svađu jer smatraju da radnici ne zaprašuju komarce, nego ljude i to koronom.

“Sugrađani misle da ih tretiramo virusom KOVID”, rekla je zaposlena u tom preduzeću za RTS.

Ova priča postavljena je na Redditu, gdje su oni koji ne vjeruju u teorije zavjere krenuli sa urnebesnim komentarima, prenosi CafeDelMontenegro.

“U Mladenovcu i okolnim selima ljudi odavno tvrde da noću lete dronovi koji prskaju Kovid po njima”, glasi jedan od njih.

“Ovaj lik nosi oficirsku kapu, a u vojsci bi vjerovatno izdržao 7 sati i ne bi mogao da uradi 2 skleka”, “Pa tako mu i treba kad prska svoj narod Bil Gejcovim otrovom”…”Eee pa kakvi su, čipuju nam komarce”

Sidebar