Skip to content

BILA JE LJEPOTICA, A MUŽ JE SLUČAJNO ZAPALIO: Mislila je da ništa gore ne može da se desi, a onda je uslijedio horor! (VIDEO)

Miču i Kortni Valdron iz Talaposa u Džordžiji, bračnom paru, koji su u braku bili samo dva mjeseca, život se iz korijena promijenio kada je muž na kampovanju napravio jezivu grešku.

Par je naime sjedio i uživao pored vatre koja je počela da se gasi, a Mič je odlučio da dolije benzin na plamen. Vatra je tada zahvatila Kortni koja je počela da gori. Mič je odmah pozvao pomoć:

“Gospođo, moja supruga gori. Molim te požuri. Imali smo vatru i eksplodirala je. Treba nam pomoć.”

Provela je 51 dan u bolnici gdje je imala 20 operacija, ali i poslije toga njeno lice je ostalo unakaženo.

“Moje ruke su izgorjele jer sam pokušavala da ugasim lice. Te noći sam osjetila kako mi gori svaki dio tijela.”

Kada je mislila da ništa gore ne može da joj se dogodi – napustio je muž.

Samo dvije nedjelje pošto je puštena iz bolnice, Mič joj je rekao da je napušta, a ona je ostala sama sa četvorogodišnjom ćerkom i medicinskim računima od dva miliona dolara.

Mič ju je ostavio u najgorem stanju. Nije mogla da radi i nije imala stan. Na sreću, u pomoć su joj priskočile komšije i ljudi iz grada, koji su joj sagradili kuću, a mnogi su joj pomogli slanjem novca preko interneta.

Uprkos svim poteškoćama, ona misli da je to što je Mič ostavio zapravo blagoslov.

“Mislim da bi me Mič sputavao. Ne bih bila tako jaka kao što sam danas i ne bih postigla toliki napredak. Podrška koju sam dobila bila je nevjerovatna. Kada se danas pogledam u ogledalo, duboko u sebi znam da sam i dalje lijepa kao što sam i bila”, rekla je Kortni, piše Kutak net.

Pogledajte video: