Skip to content

Bila sam „radoznala“ da probam drugog, naterala sam muža i tako rasturila porodicu

Kai Moriarti je predložila suprugu da zamene supružnike. On bi trebalo da bude malo sa njenom prvom komšinicom, a ona sa njenim suprugom. Kaže da je to uništilo njenu porodicu.

Penzionisana tužiteljka Kai Moriarti (78) i dalje žali zbog odluke koju je donela pre više od 40 godina. Naime, to se dogodilo nakon što je pročitala knjigu o samopoštovanju i poklonila je svojoj prijateljici i prvoj komšinici Riti.

Kad su obe pročitale knjigu, palo im je na pamet da malo promene muževe, piše Mirror.

Kej je upoznala svog četiri godine starijeg supruga Roberta, kada je imala 19 godina, a nakon što se udala i rodila mu dvoje dece, čeznula je za ludim noćnim provodima, ali njen brak više nije bio to što je želela.

– Oduvek sam bila verna Robertu i on nije prvi čovek s kojim sam spavala u životu. Ali potajno, uvek sam se pitala kako bi bilo biti s nekim drugim, rekla je Kai.

Kada je Robertu rekla da želi promenu, bio je prilično drzak i nije želeo da pristane. Međutim, za tu ideju se zainteresovao suprug komšinice Rite, Terri. Odlučili su da odu zajedno na odmor sa decom, svako sa svojom, i vide da li će im ideja uspeti.

– Robert i Rita su prvi otišli u hotel, a Terri i ja smo čuvali decu. Tada smo krenuli u avanturu i bila je sjajna. Ali kada smo se vratili kući, Rita i Robert (moj suprug, koji se isprva usprotivio toj ideji) rekli su nam da žele da žive zajedno, sa svoje četvoro dece.

– Bila sam zatečena, ali pristala sam da se preselim kod Terri. Zamolila sam našu stariju ćerku i njihovu mlađu ćerku da ostanu da žive s nama, setila se Kej. Tako su se porodice raspale.

Njen sin, koji je otišao da živi sa ocem, nikada nije izgradio dobar odnos sa majkom, a ćerka se odselila od oca, koji je sa novom suprugom otišao da živi na drugi kraj zemlje.

– Iako mi se Robert nije svideo, izgradili smo stabilnu kuću. Ne mogu da verujem da je jedna noć strasti ugrozila sigurnost našeg braka, zaključila je Kej, koja se od Teri, komšijinog supruga, odvojila sedam godina kasnije, prenosi srbija24.

Sidebar