Skip to content

BILDER OŽENIO LUTKU: Tvrdi da nema razlike između nje i DANAŠNJIH ŽENA

Kazastanski glumac i bodibilder Jurij Toločko koji za sebe kaže da je “sportista, umetnik, bloger, manijak, perverznjak”, oženio je svoju ljubljenu Margo, lutku u prirodnoj veličini.

Srećnu vest podelio je na Instagramu sa 40.000 pratilaca. Objavio je video ceremonije, a sudeći po snimku, svadba je bila poprilično raskošna.

– Dogodilo se – napisao je Jurij u objavi.

Moj brak sa Margo je manifest. Trenutno se krše prava muškaraca. Muškarci su manje zaštićeni od žena. Takođe, mnoge žene imaju potrošački stav prema muškarcima. Muškarci su neisplativi za brak, prenosi espreso. Mnogo žena pokušava biti poput lutki, previše arogantno. Ovo je era lutki – napisao je Jurij na Instagramu objasnivši svoj bizaran brak.

Pre nogo što je Jurij zaprosio lutku u vezi su, kaže, bili osam meseci. Njihove fotografije i snimke na društvenim mrežama prati sa velikim interesom prati pozamašan broj ljudi. Jedan obožavatelj poklonio im je kuče.

Zajedno idu na putovanja, večere, izlaske, zajedno se kupaju u kadi, vežbaju, a objavljuje čak i fotografije iz kreveta.

– Parovi treba manje da razgovoraju, a više da se povezuju. Sa vremenom i iskustvom Margo i ja smo shvatili da je za razgovor potrebno više od reči. Vaš partner sigurno zaslužuje najbolje, ali mora odraditi svoj deo posla – napisao je Jurij uz fotografije iz teretane na kojima vežba sa Margo.