Skip to content

‘Bivši mi je dao pišljivih 79.000 $ mjesečno, pa ne mogu s tim preživjeti!‘

Libbie Mugrabi (41), pripadnica američke društvene elite, čija je 100 miliona dolara vrijedna brakorazvodna parnica fascinirala tamošnju javnost, ponovno je otvorila slučaj tvrdeći da se njezin bivši suprug David nije pridržavao dogovora, piše Daily Mail.

Libbie Mugrabi (41) u prosincu se nagodila sa svojim bivšim suprugom Davidom (47).

FOTO: Screenshot YouTube

Tada je tražila je od njega 100 miliona dolara i bila je “vrlo sretna” s nagodbom koju je dobila, rekla je u veljači.

Ipak, u ponedjeljak je u novom dokumentu tvrdila da je antidepresiν, na kojem je bila kad je potpisala ugovor o razvodu, utjecao na njezin potpis, te da nije shvatila da pristaje na ‘samo’ 79.000 američkih dolara mjesečnog uzdržavanja.

Mugrabi je rekla da joj treba punih 98.000 američkih dolara mjesečno koje je dobivala prije dogovora o nagodbi kako bi održala svoju djecu u načinu života na koji su navikla.

Davidova obitelj je iz Sirije i ‘teška’ je oko pet milijardi dolara. Prave su legende u svijetu umjetnosti i posjeduju najveću privatnu zbirku djela Andyja Warhola na svijetu.

FOTO: Screenshot YouTube

U sudskim dokumentima, Libbie je rekla da joj je David poslao dvije slike kako je dogovoreno – ali one su oštećene i stoga nisu toliko vrijedne.

Jedno od djela bio je Warholov ‘Kip slobode’, čija je vrijednost oko dva miliona dolara. Druga slika umjetnika Basquiata, procijenjena je na 6,5 ​​milion dolara.

Umjetnine su trebale biti predane 6. svibnja, kako je navedeno u dogovoru, u kući u Hamptonu koju je Libbie dobila u sklopu razvoda.

Predani su joj i automobili, uključujući i jedan vintage Ferrari.

Novi dokumenti predani sudu pokazuju naglu promjenu njezinih osjećaja.

U veljači je za jedan podcast rekla da bi ostala u braku, ali kaže da je suprug bio taj koji je podnio zahtjev za razvod.

Rekla je da je njezin suprug bio ‘jako drag’ i ‘divan muškarac’, no prenizak za nju.  Kazala je da se nade da će sljedeći put upoznati nekoga višeg.

Također je rekla da bi ostala u braku dok djeca oboje ne napune 18 godina, ali da ju je bivši iznenadio zahtjevom za razvod.

Njezin bivši muž David nije komentirao trenutnu situaciju, no jedne prilike ju je nazvao “kopačicom zlata”.

FOTO: Screenshot YouTube

Sidebar