Skip to content

BLIZNAKINJE VEĆ DEVET GODINA DIJELE ISTOG MOMKA

Jednojajčani blizanci poznati su po tome što imaju nevjerovatne sličnosti. Osim izgleda, od završavanja rečenica pa do dijeljenja fizičkog i emocionalnog bola, blizanci dijele sve. Međutim, 34-godišnje Ana i Lusi DeSink iz Perta u Australiji dijele daleko više od većine.

Ove sestre, koje se opisuju kao najidentičnije bliznakinje na svijetu, dijele dečka, a čini se da stvari u njihovom odnosu postaju prilično ozbiljne. Sada obje žele da zatrudne u isto vrijeme i to s njim, piše Unilad.

Njih troje dijele isti krevet

Iako je ovo stvar koja bi prouzrokovala svađe između većine sestara, Ana i Lusi sasvim su zadovoljne svojom životnom situacijom. Njih dvije svog momka Bena Birnea dijele već devet godina i tvrde da između njih nema ljubomore.

Za razliku od njihovih prethodnih muškaraca, Ben navodno shvata njihovu opsesivnu povezanost i obje tretira podjednako. Njih troje dijele jedan veliki krevet, a ako Ben poljubi jednu, odmah će poljubiti i drugu da izbjegne negativne osjećaje.

On ih lako raspoznaje, čak bolje nego i njihova rođena majka, a može i da prepozna s kojom razgovara preko telefona. Ana i Lusi sve rade u isto vrijeme, od tuširanja i jedenja do zajedničkog korišćenja toaleta, a sada se pripremaju da zajedno zakorače i u majčinstvo.

Istovremeno su zamrzle jajne ćelije

Gostujući u emisiji “This Morning”, bliznakinje su ispričale sve o svojim roditeljskim planovima. Tako su otkrile da istovremeno žele da zamrznu jajne ćeije i pokušaju da zatrudne putem vantjelesne oplodnje, jer “žele zajedno da dožive trudnoću”.

“Razmišljamo o vantjelesnoj oplodnji, čak i zamrzavamo jajašca istovremeno. Ko zna šta budućnost nosi, ali želimo to da učinimo zajedno. Biće to izazov, ali sve je u našem životu izazov. Želimo da budemo sve vrijeme zajedno”, rekla je Ana, dok je Lusi dodala: “Želimo zajedno da doživimo trudnoću. Želimo zajedno da doživimo sve u životu. Umrijećemo zajedno, ostarićemo zajedno, to će biti tako…”.

Sidebar