Skip to content

Blokirana Prištinu: Uoči posjete Grenela postavljena bomba

Jedna od glavnih ulica u Prištini, koja nosi ime bivšeg američkog predsjednika Bila Klintona, blokirana je nakon dojave policiji da je u njoj primjećen sumnjiv kofer, prenosi Koha.

“Oko 10:30 dobili smo informaciju da se u ulici Bila Klintona nalazio sumnjiv kofer. Ekipe kosovske policije se nalaze na mjestu događaja”, saopšteno je iz tzv. Kosovske policije.

U saopštenju se dodaje da je dio ulice za sada zatvoren za saobraćaj i biće pušten nakon detaljnog pregleda mjesta događaja.

Podsjetimo, sve ovo se dešava uoči posjete specijalnog izaslanika predsjednika Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričarda Grenela koji će lično nadgledati sprovođenje potpisanog sporazuma iz Vašingtona, a koji javnost na Kosovu smatra katastrofalnim za privremenu albansku vlast u južnoj srpskoj pokrajini.

Ričard Grenel stiže na tzv. Kosovo u posjetu radi primjene sporazuma postignutog u Bijeloj kući. Grenel će na tzv. Kosovo doći sa još 13 američkih zvaničnika koji će predstaviti projekte za tzv. Kosovo i region u okviru sporazuma postignutog sa Srbijom.

Sidebar