Skip to content

Bogataš na venčanje došao sa 6 trudnica, sve čekaju njegovo dete

Ovo nije neki filmski trik. Samo živimo odličan život i srećna smo porodica – napisao je Majk na Instagramu gde ga prati 300.000 ljudi.

Kontroverzni bogataš i suvlasnik noćnog kluba “Club Uno” u Nigeriji Majk Eze poznatiji kao Lepi Majk (37) se pojavio na venčanju svog prijatelja sa 6 trudnica, pa je izjavio da su sve te žene trudne upravo sa njim.

Foto: : Instagram/prettymikeoflagos

Naime, bogataš koji je odrastao u Hjustonu u Teksasu svojim kontroverznim postupcima često privlači pažnju medija, a sada je šokirao javnost kada je izjavio da je on otac šestoro još uvek nerođene dece koje je napravio različitim devojkama s kojima se zabavlja.

Na društvenim mrežama je objavio fotografije i video snimke sa šest devojaka koje su bile slično obučene na svadbi u njegovoj pratnji, kao i fotografije iz kreveta sa različitim ženama, pa je napisao:

– Ovo nije neki filmski trik. Samo živimo odličan život i srećna smo porodica – napisao je Lepi Majk na društvenoj mreži Instgram gde ga prati skoro 300.000 ljudi.

“Zbunjeni smo”, “Šta se ovde dešava”, “Haha koji car”, bili su samo neki od komentara.

On je još ranije tvrdio da ima više ljubavnih partnerki istovremeno, a prošle godine je izjavio da mu je san da oženi dve bivše devojke i tri sadašnje.

– Svi imamo snove i fantazije – rekao je tada Majk.

Foto: Instagram/prettymikeoflagos

Godine 2017. on je uhapšen jer je devojke vezao lancima i šetao ih na uzici, pisali su tada nigerijski mediji, a nakon toga je obećao da više neće degradirati žene.

Izvor: Telegraf.rs