Skip to content

Bosanac koji je imao 49 brakova i preko 550 žena otkriva zašto nije mogao da opstane ni sa jednom

Potpuno iskrena ispovest čuvenog Taiba Seferovića, kojeg mnogi nazivaju Donom Žuanom iz Zenice.

Šezdesetpetogodišnji Taib Seferović je u Zenici poznat i pod nadimkom Tito. Kaže da iza sebe ima 49 brakova, a moli “Telegraf” da mu pronađe i 50. ženu.

Taib je za “Telegraf” ispričao da više ni ne broji sa koliko je žena bio, ali da je taj broj svakako iznad 550.

– Imam 50 dece, a u kontaktu sam sa njih 25 do 30 – kaže on u razgovoru za naš portal dodajući da se mnoga njegova deca i dalje ne poznaju.

Najduži brak trajao mu je čak 25 godina!

Foto: Fejsbuk/Taib Seferović

– Prva supruga mi se zvala Rašida, a bila je starija od mene dve godine. Prvo smo dete dobili kada sam imao 13 godina. Zaljubio sam se u nju u školi i, kada sam se vratio, rekao sam ocu da se ženim. Za to nisu bili ni moji ni njeni roditelji, ali nikada nismo marili za to. U braku smo bili 25 godina i dobili smo jedanaestoro dece. To mi je bio najduži brak.”

“Nakon njega, shvatio sam da su žene moj život i počeo sam da menjam jednu za drugom.

Taib kaže da je imao običaj da živi sa više žena u isto vreme i da je svaka znala za ovu drugu ili treću.

– Nisu se mnogo bunile, jer su dobijale dovoljno ljubavi. Nisam među njima pravio nikakve razlike. Imao sam 49 žena, a prema papirima u opštini, ženio sam se samo 11 puta. No, moje žene nisu previše marile za te pravne regularnosti.

Kako kaže, još uvek nema ženu, te misli da i dalje nije kasno da pronađe jubilarnu 50.

– Ma, samo da je iz Beograda ili iz Srbije – kaže i dodaje kakva bi trebalo zadovolji njegov ukus – Da je zgodna, lepa, punija i da ima od 20 do 40 godina.

Foto: Fejsbuk/Taib Seferović

Kada su deca u pitanju, verovali ili ne, voleo bi da ih ima još i da zaokruži na 70. Poslednje što zna jeste da je imao 250 unučadi, a sada je ta brojka između 270 i 300, ali nije ni on siguran.

Jednom se čak desilo da ga je u Tarčinu zaustavio policajac koji mu je uzeo dokumente i otišao nazad u svoj automobil. Nakon što nije izašao 10 minuta iz vozila, Taib mu je prišao i pitao da li je sve u redu.

– Otvorio je vrata, dao mi dokumente i kroz plač rekao – Pa, ti si moj tata. Bio je to moj Dino. Nisam ga video 30 godina.

Kako je uopšte došlo da ima toliko žena?

– Prvi odnos sam imao sa 9 godina, a oženio sam se već sa 11. Onda sam se zaljubio i sve je tako spontano krenulo dok sam vozio taksi, svirao harmoniku po kafanama. Nema šta nisam radio.

Foto: Fejsbuk/Taib Seferović

Iako je njegova najveća ljubav Džemila, koja je ostala da živi i radi u Nemačkoj, kako je moguće da nijedna od tih žena nije dugo trajala u njegovom životu?

Ma, žene su čudo. Ljubomorne su. Sve su iste, hoće da imaju svoje ja, ali ja to ne dam. Ja volim da radim, volim da sviram, volim da taksiram, volim i ženu, ali nek me pusti malo da uživam, pa nek uživa i ona. Nažalost, nisu žene tako navikle.”

“U većini slučajeva bi one da komanduju ljudima. Moj otac ne valja, moja majka ne valja, moja familija ne valja, a njena je idealna. Treba poštovati obje strane – zaključio je Taib u razgovoru za “Telegraf”.

Sidebar