Skip to content

Bosanac u Njemačkoj POD SUMNJOM DA JE HTIO ΖLΟSTΑVLJΑTI ΚΟNJE– mora obaviti DΝK test

U Bavarskoj, u Njemačkoj, uhićen je državljanin Bosne i Hercegovine pod sumnjom da je htio ΖLΟSTΑVLJΑTI kοnje na farmi kοnja u Gautingu u blizini Unterbrunna.

Policija je priopćila kako se u ponedjeljak, 6. marta, oko 20.15 sati aktivirao se alarm na mobitelu 43-godišnje vlasnice staje kada je njoj nepoznati ‘debeljuškasti muškarac’ boravio na njezinoj farmi konja u blizini Unterbrunna.

Zahvaljujući snimkama s nadzornih kamera, vidjela je kako osumnjičenik prelazi barijere te prolazi kroz nekoliko vrata do konja. Žena i njezin partner su odmah otišli do staje te su pozvali policiju.

Osumnjičeni je već pobjegao iz staje, ali su otkrili njegovo vozilo parkirano u blizini. Policijski službenici Gautinga uspjeli su uhititi osumnjičenika, koji se vjerojatno sakrio u šumi kada je stigao vlasnik, zatim se pokušao vratiti do svog vozila.

Na svu sreću, posljednji pregled svih kοnja nije dao nikakve konkretne indicije o maΙtretiranju jer su vlasnici odmah djelovali. Ipak, mora obaviti DNK test.

Budući da je u proteklom periodu dokazano da je NAJMANJE JEDAN KΟΝJ ΖLΟSTΑVLJΑN u krugu službe susjedne policijske postaje, a i za ovaj slučaj postoje snimke nadzorne kamere, osumnjičeni, 49-godišnji Bosanac iz Germeringa je priveden u policijsku postaju.

Osim toga, muškarac koji je iskoristio svoje pravo da odbije svjedočiti i na ispitivanju nije dao nikakve informacije zbog čega je neovlašteno ušao u staju, također je morao obaviti DNK test.

Istragom će se utvrditi je li već ranije počinio zΙοčin, odnosno ΖLΟSTΑVLJΑΟ kοnje, piše Fenix-magazin/MD.