Skip to content

BRITANSKI bokser: Spavao sam s više od 500 žena i sad se kajem

Britanac Tyson Fury zadržao je svoju WBC titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji 3. decembra, dominirajući Derekom Chisorom prije nego što je sudac prekinuo borbu u 10. rundi.

Prije borbe protiv Dereka Chisore, ‘Gypsy King’ se na Twitteru pohvalio koliko je seχ važan za njegovu kondiciju te je tweetao: “Zdravi savjeti, puno seχa poboljšava kondiciju i tonus mišića!”

Govoreći ranije za Boxing News Online, Fury je priznao: ‘Ja sam ΙažΙjivac, varaΙica, ponosna, tašta osoba. Sve što je loše učinim ili sam učinio. Svi griješimo, zar ne? Jedina stvar za kojom u životu požalim je seχ prije braka’.

“Kada bih to mogao izbrisati onda bi moj život bio praktički savršen. Mora da sam imao seχ s više od 500 žena, više, ne znam, izgubio sam broj. Ali to je čista prΙjavština. Sada na to gledam kao na čisto odνratno. Nisam religiozna osoba, ali volim pomagati ljudima i činiti dobre stvari. Zaustavljam sve loše stvari. Prekinuo sam s pićem i izlascima. Sada mogu ustati, otići i odvesti djecu negdje u subotu ujutro, umjesto da budem u krevetu do 12 sati. Djeca su sreća”, kazao je tada, prenosi Daily Star.

U nedavnom božićnom intervju za IFL Fury je rekao da, bez obzira kako ga drugi doživljavaju zbog njegovog izgleda, on je veoma osjetljiv. “Osjećajan sam. Rasplačem se u roku od nekoliko sekundi”, kazao je.

Ukrajinac, Oleksandr Usyk, trebao bi se sljedeće godine susresti s nositeljem WBC naslova Furyjem u neospornom okršaju.

Par se susreo licem u lice u ringu nakon Furyjeve nedavne pobjede nad Derekom Chisorom , pri čemu je Fury dobacio hrpu uvreda svom kolegi. Tyson Fury sumnja da će Ukrajinac moći izdržati iste udarce koje je Derek Chisora podnio u njihovoj trilogiji. Fury tvrdi da će Oleksandra Usyka biti lakše pobijediti nego Dereka.

Usyk i Fury bili su blizu borbe prije kraja ove godine nakon što je prvi pobijedio Anthonyja Joshuu po drugi put, ali je Ukrajinac inzistirao da neće biti spreman ponovno se natjecati prije početka 2023.

Vladimir Kličko sa Oleksandrom Usykom ( Foto: Instagram: @usykaa)

Fury je prekinuo desetljeće dug niz neporaženosti Vladimira Klička prije sedam godina, pobijedivši jednoglasnom odlukom protiv Ukrajinca i otevši mu objedinjene pojaseve.

Fury se nikada nije borio protiv Vladimirovog brata Vitalija, sadašnjeg gradonačelnika Kijeva, jer se ovaj povukao iz boksa kada je Fury bio u ranim 20-ima.