Skip to content

Britanski medij objavio snimku iz Zagreba, Hrvati prikazani kao najgori mogući primitivci

Britanski Daily Mail, jedan od najčitanijih portala na svijetu, na svojoj Facebook stranici objavio je video iz centra Zagreba koji je u samo nekoliko sati postao viralan, a na kojem se ljudi iz cijelog svijeta zgražaju nad nekulturnom Hrvaticom, piše Dnevno.hr.

Jedan britanski turist koji se zatekao na Trgu Franje Tuđmana zamolio je hrvatsku građanku da pokupi kakicu koju je za sobom, čini se, ostavio njen pas.

Kako se vidi u videu, ona je odmah počela urlati, toliko da se čovjek prepadne, a zatim je nastavila s uvredama: ‘Dobro!’, ‘Ma marš u ku*ac, debilu!’, poručila mu je.

Ko će pokupiti kakicu

‘Pokupite to’, govori britanski turist, na što mu ona odgovara da neće. Odgovarala mu je i na engleskom “So what, nobody died”, “pa šta, niko nije umro”.

‘Hoćete li pokupiti kakicu’, opet je pita čovjek na engleskom, a ona mu odgovara na hrvatskom: “Ne!”

‘Pokupit ću je pa ću je staviti u tvoju torbu’, kaže turista. ‘Dobro, daj’, odgovara mu Hrvatica razumjevši dobro šta joj govori.

Nakon ovog iscrpljujućeg razgovora Britanac se ponudio da sam pokupi pseću kakicu, ako mu može osigurati plastičnu vrećicu.

“Nemam, je*ote!”, odbrusila mu je. Na kraju snimke vidi se kako spomenuta žena ustaje se i odlazi.

Daily Mail navodi kako veliki postotak Hrvata govori i razumije engleski, navodeći da je žena veoma dobro razumjela u čemu je problem.

Izgleda da je turistička sezona započela s najgorom mogućom reklamom za Hrvatsku.