Skip to content

BROJ OTKRIVA KOLIKO STE MENTALNO STARI: KOLIKO PASA VIDITE?

Ova optička zagonetka postala je hit na društvenim mrežama jer navodno otkriva kakva je vaša mentalna dob. Dobro je pogledajte i recite nam koliko pasa vidite.

Minimalan broj je četiri, a neki ih uspiju razaznati i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspiju vrlo su mladi u duši, a njihova mentalna dob je između deset i 20 godina.

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna dob je 20-25 godina.

Vi ste umjetnički i literarni tip osobe. Volite stvari gledati iz svježe perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Bučna okolina vam ne odgovara, a volite jednostavnim mislima održavati svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš je mozak star između 25 i 30 godina.

Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite komplicirati, bilo da je riječ o ljubavnim odnosima, bilo da je riječ o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je malen pa su i šanse da se nađete u neprilici malene.

Prema nekim tvrdnjama, oni koji uspiju vidjeti šest ili sedam pasa, vrlo su mladi u duši, a njihova mentalna starost je između 10 i 20 godina. Sa vama je uvijek zabavno i nepredvidljivo, unosite zabavu u svaku prostoriju, izuzetno ste prijatni i pričljivi. Prijatelj kakvog bi svako poželio. Vrlo ste naivni, jednostavni i ljubazni, poput djeteta.

Sidebar