Skip to content

Bukvalno SE SVI OKRETALI za njom: Prošetala je centrom u SKROZ PRISTOJNOJ ODJEĆI (Video)

Nedavno je na Tviteru osvanuo jedan prilično zanimljiv video – prikazuje atraktivnu mladu damu koja je svojom gracioznošću privukla poglede svih prolaznika na ulici zbog zanimljivog modnog izbora… Ne, ona nije bila provokativno niti ekscentrično obučena, upravo suprotno!

Dama sa stilom / Foto: ElijahSchaffer Twitter

Snimak je za manje od dva dana pregledan preko 15 miliona puta i izazvao je brojne reakcije i polemiku, a evo o čemu je zapravo riječ. Naime, snimak prikazuje djevojku koja je ulicom prošetala u izrazito jednostavnom, ali s druge strane veoma prefinjenom i damskom izdanju.

Ona je centralnom gradskom zonom prošetala u lijepoj, crnoj haljini dužine do koljena sa okruglim izrezom, a upotpunila ju je klasičnim crnim salonkama srednje visine, bež tašnom i velikim bež šeširom.
Njezina pojava je veoma pristojna, ali efektna i ipak je dovela do toga da je pogleda praktično svaki muškarac koji je prošao pored nje, ali i žena!

Drugi su pak istakli da je ogroman šešir i činjenica da nosi štikle dok svi oko nje imaju ravnu obuću ono što je izdvaja iz mase, i da je ostatak odjeće manje važan. “Ona ima kul, neobičan šešir i naravno da će ljudi gledati u tako nešto”, glasi jedan od tih komentara.

“Pristojna odjeća, ali svaki momak ju je pogledao. Da li je društvo zaboravilo koliko je privlačno biti otmjen”, pisalo je u opisu snimka.

Jedan je čak i napisao: ‘Kako šokirati Europljane? Samo dozvolite dami da se prošeta.’

Šta vi kažete – da li je do odjeće koju nosi ili ova djevojka privlači pažnju zbog lijepog lica?