Skip to content

Cecu upleli u veliku prevaru: Ne bih krila da je tačno, reagovaće moj menadžer

Svetlanu je iznenadia informacija da je zakazala novogodišnji nastup.

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

Iako su zbog epidemije korona virusa propisane određene mere, a jedna od njih je zabrana okupljanja i jedna osoba na 4 metra kvadratna, naše muzičke zvezde već uveliko zakazuju tezge za novogodišnju noć.

U moru sličnih informacija pojavila se i ona da će Svetlana Ceca Ražnatović staru godinu ispratiti u društvu svog kolege Đanija, odnosno da će zajedno nastupati na istom mestu.

Pevačicu je ova informacija šokirala jer tvrdi da nastup u novogodišnjoj noći nije ugovorila i da je njeno ime zloupotrebljeno.

– Nisam ja zakazala nastup, odakle vam to?! Da jesam, znalo bi se gde nastupam, to se ne može sakriti – kaže Ceca.

Ja ovo prvi put čujem. Ma kakvi, to nije tačno. Da jeste, ne bih krila. Ne bih ni znala da me niste pitali. Pozvaću menadžera da reaguje – dodaje folk zvezda.

Pevačica Ceca

Podsetimo, mnogi naši izvođači su već zakazali novogodišnji nastup, a samo neki od njih su Aleksandra Prijović, Saša Matić, Đani, Peđa Medenica, Rada Manojlović, Nataša Bekvalac…

Poznati estradni menadžer, Goran Lečić Leka, koji inače zastupa oko desetak naših pevača kaže da je većina njegovih saradnika zakazalo nastupe, ali da je to sve nesigurno i po principu ako bude – bude.

Izvor: Telegraf.rs