Skip to content

Čestitao je ocu (74) što se zaručio, a onda se šokirao kad je vidio ko je buduća mlada!

Liza Godard (36) iz Velike Britanije se odlučila na razvod od svog muža nakon samo osam meseci zajedničkog života da bi mu nakon toga postala – maćeha!

Nakon što su se ona i Džejson Harvord (35) rastali, ubrzo nakon toga ona se vjerila za njegovog oca Džona koji ima 74 godine.
Liza, Džejson i Džon su živjeli zajedno u Džonovoj kući kada je sin počeo da sumnja da se između njegovog oca i žene nešto dešava.

Liza Goddard

Šokantnu istinu je saznao kada je došao da čestita ocu na vjeridbi i kada mu je ovaj ispričao ko je u stvari njegova buduća žena. Nakon desetak minuta, Liza je ušla u kuću i rekla mu da bi mu bolje bilo da se navikne na to da mu je ona maćeha.

– Ona će mi od supruge postati maćeha, to je pogrešno – rekao je Džejson.

Jason Harwood

Jason se oženio gospođom Goddard 2000. godine, nakon što su se upoznali u omladinskom klubu.

Ubrzo nakon upoznavanja, oni su se preselili u kuću njegovog oca kako bi uštedjeli novac, a prvu bračnu noć su proveli u krevetu pored oca koji je spavao u vreći.

Jason je sumnjao da su njegov otac i gospođa Goddard u to vrijeme bili “u tome”.

Otac JOHN (74)

Ispričao je kako je jednom prilikom supruzi kupio McDonald’sov milkshake, ali vratio se na imanje da provjeri koji okus želi. Tom prilikom je “uhvatio” razgolićenu ženu i oca sa otkopčanim pantalonama.

Kad se trio nedugo nakon toga preselio na drugo imanje u Grimsbyju, otac se odselio. Liza je otišla ubrzo nakon toga, prije nego što su se konačno razveli.

U međuvremenu, Jasonova majka Sharon (54), koja je s bivšim suprugom imala troje djece, rekla je da joj se sve ‘apsolutno zgadilο’.