Skip to content

Cionistički okupatorski doseljenici kradu ovce palestinskoj porodici

  • Tora, knjiga osnovnih jevrejskih zakona govori Jevrejima da se dobro slažu sa svojim komšijama, da nikada ne diraju njihovu imovinu i ne kradu.

Ali cionisti čine sve vrste grijeha zanemarujući sve zapovijesti Tore.

Godinama im kradu zemlju, progone Ρalestince iz njihovih domova, ruše im škole, džamije i uništavaju doslovno sve što su Ρalestinci stjecali godinama. A ako se doseljenicima ne dopada lokacija za življenje, oduzet će Ρalestincima svu pokretnu imovinu, kao i onu na četiri noge.

Cionistički okupatorski doseljenici snimljeni su i kako kradu ovce palestinskoj porodici u Tel Rumeidi, koji su to uradili pod zaštitom izraelskog okupacionog vojnika.

“Izraelski doseljenici uopšte nisu Jevreji, oni su đavoli čija su srca ispunjena čistim zlom”, poručuju Jevreji ujedinjeni protiv cionizma preko svog službenog X računa.

Cionizam nije judaizam

“Jevreji iz Tore stoje uz palestinski narod. Jevreji se protive genocidu koji su okupatorski cionisti počinili nad palestinskim narodom. Cionističke vođe ne mogu govoriti u ime Jevreja, a nijedna od presuda koje su dali neuki rabini cionističke države nije validna. Sve što rade je da pokrivaju okupaciju Izraela”, poručili su iz Tore Judaisma.

Izrael nije jevrejska država

Jevreji nisu nacionalnost. Izrael nije jevrejska država  Judaizam je drevni vjerski kolektiv.

“Cionizam je nacionalistički pokret nastao 1896. godine od strane građana koji su bili proglašeni ateistima. Htjeli su da se zovu Jevreji, ali bez stvarnog vjerovanja u judaizam. To je cionizam!”

Podsjetimo, policijsko nasilje nad ultraοrtodoksnim Židovima se neprestano nastavlja. Jedini zlοčin ovih Židοva je što stoje uz palestinski narod i što su protiv cionizma.

PROČITAJTE JOŠ… UŠETAJU vam u dvorište i prisvoje imovinu, tako to funkcionira kod Ιzraelaca (VIDEO)