Skip to content

Čuveni novinar bijesan zbog pljuvanja Novaka: Konačno glas razuma u Americi (VIDEO)

Poznati sportski analitičar i česti radio i TV gost Stiven A. Smit vrlo je nezadoviljan zbog odluke čelnika turnira da eliminišu Srbina nakon što je pogodio lopticom nenamjerno linijskog sudiju.

Smit je bio vrlo oštar u kritici nepravde koja je nanijeta Novaku, a opleo je i po Džonu Mekinrou.

– Zgrožen sam. Hoću da budem fer i oprezan kada ovo budem rekao. Džon Mekinro je izvanredan teniski analtičar. Ako se tačno sjećam četiri puta je bio najbolji teniser na svijetu, ima jedan Grend slem… Znamo sva njegova dostignuća. Bio je vatren momak. To znamo.

Ali, da se ON pojavi na televiziji i priča kako ga je Đoković razoačarao!? Pomislio sam odmah, šta? Džon Mekinro? Isti onaj Džon Mrekinro koji se svađao sa sudijama.

– On je u njegovo vrijeme radio još šokantnije stvari nego što je ovo. Đoković je napravio grešku. Ne pokušavam da ga opravdam. Bilo je slučajno. Nije ni gledao sudiju.

– Imamo globalnu pandemiju, top igrače koji nisu hteli da učestvuju i imamo najboljeg igrača na svijetu koji se pojavio da igra za vrijeme pandemije kada nije ni morao. I izbacili ste ga, šaljete ga kući zbog jedne nenamjerne greške. Mora da se šalite sa mnom. To nije uradio namjerno. Stvarno nije. Kaznite ga, oduzmite mu poen ili set, ali da ga pošaljete kući…

– To je za mene nevjerovatno nsmotreno i uznemiravajuće za svakog pravog teniskog fana. Ako gledate tenis, jel možete da poželite da gledate nekog drugog umjesto Novaka. To je bila nezgoda, nikako namjeran udarac.

Na opasku novinarke da poštuje njegovo mišljenje, ali da je Novakov potez “bio zastrašujući”, Smit je odgovorio:

– Onda su trebali da prekinu meč. Sačekaju dan ili dva i vrate se da igraju. Srećni smo da imamo ovaj sport, hoću da vidim jednog od najboljih u istoriji ovgo sporta kako igra dođavola – zaključio je Smit.

Vazda flaša pored nje😡Oronula abd

Posted by Psihijatrija on Monday, 7 September 2020

Sidebar