Skip to content

Da bi zaradila 1.000 dolara u radio-emisiji ljubila se s ocem: Voditelji šokirani

Jedna djevojka iz Australije pokazala je da je voljna da uradi svašta kako bi zaradila 1.000 dolara (730 američkih dolara), te se u programu uživo ljubila sa ocem.

Naime, riječ je emisiji po imenu “Boyfriend or daddy” na jednoj australijskoj radijskoj stanici Kylea i Jackie O Showa, u kojoj ženska učesnica koja dođe sa starijim muškarcem mora da se ljubi s tim čovjekom, a onda voditelji pogađaju da li joj je to otac ili dečko.

Ukoliko radio voditelji Kyle Sandilands i Jackie ‘O’ Henderson ne pogode, učesnici odlaze kući sa novčanom nagradom, prenosi Daily Mail.

Nakon ispitivanja, nisu bili sigurni da li su ovo dvoje par ili su u srodstvu. “Postoji samo jedan način da se ovo odluči”, rekla je voditeljka Jackie. »Biste li bili voljni jedno drugo poljubiti samo u usne?

Tako je 26-godišnja Stejsi poljubila starijeg muškarca sa kojim je došla u studio. Kada su ih radijski voditelji vidjeli kako se ljube, zaključili su da su momak i djevojka.

Ostali su u šoku pošto je otkriveno da je to zapravo 49-godišnji Stejsin otac, Nik. Čitatelj vijesti Kylea i Jackie O Showa, Brooklyn Ross, također je primijetio da su se par minuta ranije držali za ruke u zelenoj sobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sidebar