Skip to content

DA LI JE BOLJE DA LJULJA ILI DA ŽULJA: Konačno rešena dilema, evo šta će muškarci pre odabrati!

Muškarci napokon dali odgovor na pitanje koje sve zanima!

Večita dilema – da li muškarci više vole da ljulja ili da žulja, odnosno da li bi za partnerke radije izabrali mršavice ili debeljuce. Iako je sve stvar ličnog izbora, novo istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji napokon je dalo odgovor na ovo pitanje koje sve zanima.

I zvanično je – većina muškaraca će za partnerku izabrati debeljuce jer smatraju da su one bolje u krevetu!

U istraživanju je učestvovalo više od hiljadu muškaraca i žena, a ispostavilo se da čak 89 odsto ispitanih muškaraca radije za partnerke bira žene sa oblinama.

S druge strane, 68 odsto dama se izjasnilo da više voli “popunjenije” partnere jer su pažljiviji prema svojim partnerkama, prenosi mondo.me.

Da li je bolje da ljulja ili žulja?

Dan za danom i onda dođe takav da staneš pred ogledalo. Pa zavapiš u čudu: „Majku mu, je l’ sam ovo stvarno ja?” Uzgred, mislila sam da sam jedinstvena po tamanjenju čokolade u krevetu i zalivanju gaziranim pićima, ali sam nedavno otkrila da imam dvojnicu. Kojoj muž prigovara, kao i moj čovek meni, što je posteljina vazda puna masnih mrlja i mrvica

Koja žena kaže da nikad nije držala dijetu, ili bar o tome ozbiljno razmišljala, ta debelo laže, da se ne izrazim još direktnije.

Ta koja tvrdi da nije stala, ovako pred proleće, pred ogledalo i tu videla koji salčić više od jesenas i makar pomislila: „baš bih mogla da smršam”, naširoko zaobilazi istinu.

Ne računam ove mlade što s ponosom nose svoje kilograme, i s njima obline, sve kipti iz dekoltea i pocepanih farmerica (ako nije zaboravila da ih obuče).

Sve se trese, a one sve srećne, puće se na selfijima, nekim čudom rasterećene holivudskih mitova o idealnim merama (valjda ne gledaju filmove).

Ali, one nisu ciljna grupa klasičnih dijeta, jer sad je u modi takozvana hrono ishrana čije je geslo „sve jedete, a mršavite”. Mo’š misliti! Ali, ako to „sve” dovoljno dugo konzumirate u preciznim kombinacijama, stvara se podloga za zavisnost i posledično, izgled ispošćene sarage. Al’ svaka moda vuče neke neželjene eventualije.

Ima takvih i u prirodnom izdanju, kad ih zovemo sitnim, žgoljavim, spečenim, štrkljastim, pa čak i prakljačama, mi „normalne”, prosečno punačke.

Stasale na epu o Barbiki koju je malo koja, u ono davno prošlo vreme, posedovala, pa otud je i idealizacija bila većih razmera. I veći kompleksi.

Nas su, takođe, mahom vaspitavale bake u večitom (ratnom) strahu od gladi. Pa se na neku od nas to odrazilo tako što je postala debeljuškasta, a neka večito na tankoj liniji između gojenja i zadovoljavanja potreba.

Sidebar