Skip to content

DA LI JE NESTOROVIĆ PONOVO PRETJERAO: Otporan sam jer mi je deda prešao Albaniju

Ljude uveliko kloniraju, a život klonova je kratak. Moj deda je gladovao prelazeći kroz Albaniju i to je uticalo da ja danas budem otporan na neke bolesti. Komunističke zemlje su gladovale, a zbog toga imamo mnogo manju smrtnost na istoku u odnosu na zapad, što se vidi konkretno levo i desno od linije nekadašnjeg Berlinskog zida, izjavio je Branimir Nestorović.

Ovakvim podacima i teorijama, doktor Branimir Nestorović večeras je šokirao javnost u emisiji Fokus. Svi koji su gledali izlaganje ostali su nijemi poslije svega što su čuli. Mnogi su zaboravili na “najsmješniji virus u istoriji”, ali su dobili nove šok-informacije.

Nestorović je kazao da je na osnovu epigenetike, nauke kako geni predaka utiču na potomke, zaključio da je to što su naši preci gladovali uticalo da budemo otporni na neke bolesti.

“Moj deda je gladovao i prešao Albaniju i to je uticalo da ja danas budem otporan na neke bolesti”, rekao je Nestorović.

Prema njegovim rečima, on je za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe, jer kako je naveo “ljudi to već nabavljaju” ilegalno.

“Više se primenjuje kod neuroloških bolesti i tegoba”, rekao je Nestorović i dodao da je protiv korišćenja kanabisa kao “rekreativne dr0ge”, jer on oštećuje pluća.

Nestorović je izneo predviđanje da će se epidemija završiti za sve, osim za medicinske radnike, kao i da očekuje da će život izgubiti još oko 40 ljudi.

– Treba se hraniti voćem i povrćem, i ponekad gladovati. To je sad ona priča o autofagiji gde organizam pri gladovanju razgrađuje sve loše materije i stvara nove – kaže Nestorović i dodaje:

– Pogledajte to kolektivno nesvesno, te religijske postulate, narodno znanje, intuiciju. Nisu naši stari ludi, a mi često imamo sklonost da kritikujemo naš narod koji zna mnogo toga više nego što možemo i da zamislimo.

“Virus je u iščezavanju, on će jako da oslabi. Nema više svrhe ponašati se kao što smo se ponašali na početku epidemije”, zaključio je on.

Sidebar