Skip to content

Daj 3000 eura, pola sad pola oci u oci: OVAKO TIJANA AJFON UGOVARA POSLOVE!

Starleta Tijana Maksimovic, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapsena je nocas kod Bijeljine sa tri drugarice dok su ilegalno pokusavale da pređu granicu, saznaje “Blic”. Tijana je uhapšena zbog podvođenja i pro……ije, a Blic je dosao u posjed njene prepiske i nacina na koji dogovara poslove za sebe i svoje djevojke.

U prepisci Tijana Ajfon covjeku kojem nudi usluge jasno govori da moze da “zaokruzi cifru” i na koji nacin se vrsi placanje.

– Sad sam se cula sa drugaricom i dogovorile se, uzmi subota let, mozes i ranije nesto 700 eura po danu. Znaci 2.800 eura, ako ti je merak moze i 3.000 eura da zaokruzis. Pola posalji, pola na ruke kada dođemo – napisala je Tijana Ajfon u poruci.

Tijana Ajfon je osumnjicenja za podvođenje i organizovanu pr…….iju, a pored nje u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapseno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih d…a, oruzja i pro…..cije.

U objektu je bilo 26 muskaraca i devet djevojaka.

– U pretresima je oduzet k….in, oruzje i 10.000 eura (20.000 KM) – potvrđeno je u policiji.

Inače, sa Tijanom Ajfon su bile tri drugarice: S.P. ima 32 godine i dolazi iz Beograda, J.D. ima 27 godina i nastanjena je u Mladenovcu (opstina Beograd), te Sofija Gacic koja ima 27 godina i nastanjena je u Beogradu.

(izvor: blic)