Skip to content
Katarina

Dekice milioneri razvlače pjevačice po jahtama

U intervjuu za Kurir Stars jedna od najtraženijih zvezda „Granda“ priča o svojoj karijeri, odrastanju okružena luksuzom i otkriva na šta su sve spremne njene koleginice zarad novca.

Katarina ovih dana ima pune ruke posla. Otkako je objavila pesmu „Muška k_rva“, ne staje. Promoviše ovu baladu i svakog vikenda nastupa.

Katarina Grujic
Foto: Katarina Grujić- Twitter

Ovih dana puniš novine što zbog nove pesme „Muška k_rva“, što zbog navaletnog udvarača koji te nedeljama već obasipa skupim poklonima.

– Meni retrogradni Merkur ne može ništa! Svaki trud i ulaganje se nagradi i isplati! Presretna sam što je pjesma izazvala pravi bum, a ovo i jeste jedna teška balada sa tako jakim riječima i porukom svim prevarenim ženama, možda i najteža pjesma u mojoj karijeri. A što se tiče poklona i udvarača, pa svakoj normalnoj ženi to prija, s tim što mene tako nešto ne može da fascinira jer sam odrasla u izobilju. Ali na upornosti svakako nećemo zanemariti.

Da li si saznala ko je osoba koja se toliko trudi oko tebe. Kažu da je jedan mladi i zgodni košarkaš koji igra u inostranstvu?

– To ne znam! Stalno je uz 1.001 ružu i šampanjce stizala posjetnica s lijepim porukama, ali bez potpisa. No, uvijek je u desnom uglu stajala nacrtana lopta sa srcem. Mediji su protumačili to kao potpis jednog košarkaša! U svakom slučaju, u pitanju je uporan neki mladić.

Nego, da budemo konkretni, jesi li ti u svom životu imala mušku kurvu?

– Pjesma ima autobiografskih dijelova. Nažalost. Ali ta prevara koja je opisana u pesmi danas može da se poveže sa svakom drugom djevojkom. Mnoge su doživjele izdaju partnera, pa eto prva ja. Zato pjesma nosi snažnu emociju i poruku: ne praštajte prevaru, ne dajte da vas iko ponižava i vrijeđa.

– Daleko bilo! Nikada ne bih bila druga! Drage dame, uvijek budite jedine i najbolje!

Da li si nekada imala nepristojne ponude? Tipa da te pojedina starija bogata gospoda zovu na jahte?

– Rođena sam u dobrostojećoj porodici, fino sam vaspitana, školovana sam i ceo život sam okružena pažnjom roditelja, sestre i prijatelja! Muzikom se bavim jer je to oduvijek bila moja velika ljubav i želja, a ne zbog materijalnog zadovoljstva. To što danas mnogo nastupam i dobro zarađujem samo je plus u životu jedne mlade djevojke.

– Nikada nisam imala potrebu da budem igračka nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pjevačice i nazovipjevačice. Ako je to njima lijepo i isplati im se, meni nije.

Katarina

Na koga tačno misliš i kakvu poruku imaš za njih?

– Prepoznaće se one same! A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi.

bh-index.com