Skip to content

Devet mjeseci smo zajedno, sad sam tek saznala nešto o njegovoj porodici, ježim se

Zajednička prijateljica nas je upoznala, prije devet mjeseci, i tek sada sam saznala da ima porodicu tako izopačenu, kad se sjetim nije mi svejedno.

Bilo je sve super na početku veze, kao i svaka druga i naša veza, ali iz dana u dan je postajala sve gora i gora. Pozvao me je jednog dana na neko slavlje porodično kod njega. Provela sam se super, ali nisam ni pomislila da u njegovoj porodici ima takvihh psihopata, sve dok nisam krenula kući.

Popio je on više nego sto je trebalo, pa mu roditelji nisu dozvolili da uzme automobil i doveze me kući. Njegov brat je uzeo automobil i krenuli smo, a bolje da nikad i nismo i da nisam sjela sa njim u kola.

Ni pomislila nisam da je takav psiho, ali negde usput, vozeći zaobilaznim putem, skrenuo je negde u meni nepoznatom pravcu i parkirao u šumarku pored puta. Počeo je da me prisiljava na odnos sa njim, bila sam uznemirena i uplašena.

Branila sam se koliko sam mogla, jer naravno da to nisam želela, a onda mi je uhvatio ruke i počeo oštrije. Rekao je da će ukoliko ne pristanem, da me izbaci iz auta i ostavi u šumi. Bez razmišljanja sam istrčala iz automobila i počela da trčim. Mislila sam da će da me prati, ali on je samo upalio auto i otišao.

Hodala sam satima u mraku, bila sam veoma uplašena, a negde pre izlaska sunca izašla sam na glavni put i pozvala taksi. Zvala bih ranije, ali nisam znala gde se nalazim, pise srbija24.

Istog dana sam raskinula s momkom, nisam mu ni rekla zašto, jednostavno ne želim da imam nikakve veze sa tim pacijentima. Verovatno moj dečko nije takav, ali ko zna šta bih sve doživela od njegove porodice da sam nastavila s njim. Ima toliko drugih momaka, da ne želim da rizikujem svoj život.

Sidebar