Skip to content

Devojka me je izbacila iz stana koji sam ja kupio. Sada živi u njemu sa drugim momkom

Iznenađujuća ispovest muškarca kog je devojka bezobzirno prevarila.

– Devojka me je izbacila iz stana u koju sam uložio životnu ušteđevinu i uselila novog momka – započeo je svoju ispovest mladi muškarac, koji je zatražio pomoć na portalu “Sun”

Raskidi nikada nisu laki, a što se više dvoje ljudi upletu u ozbiljnu vezu, to je teže podeliti šta kome pripada posle raskida. Ne postoji pravi trenutak za ovakve stvari, ali prekid veze pre novogodišnjig praznika zaista može biti traumatično.

Foto: Pixabay

– Sada će ona i njen novi dečko sretno da žive u našoj kući, a ja sam ostao bez ičega. Radim u IT sektoru, i zaista imam dobru platu, tako da srećom, neću ostati na ulici. Sa ovom devojkom sam bio osam godina, i sav novac sam uložio u kupovinu naše kuće – objasnio je 32-godišnji muškarac.

Muškarac je objasnio da je, zbog posla mnogo vremena provodio u inostranstvu. Zato je svojoj, sada već bivšoj, devojci dao sve pare kako bi ona opremila stan.

– Potpuno sam joj verovao, tako da ništa nije na moje ime. Vratio sam se kući početkom ovog meseca, a ona mi je spakovala kofere, promenila brave i uselila svog novog momka. Imam utisak kao da moram da počnem svoj život iz početka – zaključio je očajan i prevaren muškarac.

Dežurni psiholog portala “Sun” Dirdra Senders, koja često pruža savete ljudima u ljubavnim i životnim problemima, odgovorila je na pismo mladog muškarca.

Odgovor: – Vaša devojka se ponela bezobrazno. Nažalost, bili ste naivni što ste joj toliko verovali. Potražite savet da li možete da vratite bar deo svoje gotovine. Srećom imate dobru platu, a ovo iskustvo može da vam bude poučno. Morate da budete pažljiviji u ljubavnoj vezi – napisala je Dirdra.

(Telegraf.rs)

Sidebar