Skip to content

Djed savjetuje muškarce: Ne traži se slabija žena da bi upravljao njome, već jaču da joj se diviš

Osvajanje žene i život sa ženom može biti pravi raj, ali samo za muškarca koji to zna cijeniti.

Kakvu ženu treba tražiti: Potražite onu koja je bolja od vas. Jednostavno je. Mnogi traže slabiju da bi upravljali njome, vi potražite bolju da joj se divite. Potražite ženu kojoj ćete se diviti i zbog sitnica koje čini, graciozno i interesantno.

Cijenite u njoj ne samo njenu ljepotu, već i inteligenciju, manire i odnos prema porodici i prijateljima. Kad pronađete takvu osobu, automatski ćete poželjeti i sami postati bolji. Vaša želja da postanete bolji zbog nje će doprinijeti vašem razvoju.

Ostalo je nevažno. Kako bi se trebali ponašati? Budite džentlmeni. Pridržavajte joj vrata, pomozite joj da nosi stvari, primaknite joj stolicu, ako joj je hladno ponudite joj svoju jaknu. Pohvalite je kako dobro izgleda. Ponašajte se s poštovanjem prema njenim roditeljima.

Odnosite se prema njenim roditeljima s poštovanjem čak i kad ih nema u blizini, čak i ako je ona ljuta na njih. Dajte joj iznenađenja bez razloga. Ne morate čekati rođendane da je usrećite. Ne govorite joj o svojim avanturama sa bivšim ženama, prenosi pult24.

Nasmijte je svaki dan, jer njeno srce je ranjivo i često povrijeđeno. Ohrabrite je da teži ka svojim ciljevima. Ohrabrite je da isproba nove stvari – to će je učiniti boljom osobom. Uvijek poštujte njeno mišljenje i odluke. Ako budete mogli učiniti 80% stvari sa ove liste, ona će vas voljeti i bićete njen centar svijeta.