Skip to content

Dodik Bećirovića nazvao umobolnim, preporučio mu psihijatriju u Sokocu i garantuje mu dobar tretman. Bećirović uzvratio

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović jučer se sastao visokim predstavnikom Christianom Schmidtom. Nakon susreta na njega se obrušio predsjednik entiteta RS Milorad Dodik, a prepiska u kojoj nisu izostale uvrede se nastavila i danas.

“Takvi umobolni tipovi kao što je Bećirović zaslužuju adekvatan tretman u psihijatrijskoj klinici. Znam direktora psihijatrije u Sokocu, mogu ga preporučiti i sigurno će imati dobar tretman. Treba već jednom da izađe iz tog svog ludila. Dosta ga je više”, napisao je Dodik o članu Predsjedništva BiH.

Jučer je, podsjetimo, također putem Twittera, napisao kako se Bećirović ‘umislio da može predstavljati sve u BiH’.

“Nekontrolisani napadi bijesa, agresije i panike ne mogu pomoći Dodiku. On bi volio da me može isprovocirati i spustiti na njegov prizemni i prostački nivo. Na njegovu veliku žalost ne može. Od osobe koja je izvrijeđala porodicu Novaka Đokovića, zapadne ambasadore, brojne novinare i bh. zvaničnike ne možete očekivati pristojnost. Dodiku ostavljam da se valja u blatu uvreda, a ja nastavljam još jače argumentima i činjenicama. Dva smo svijeta različita”, naveo je Bećirović na zvaničnom Facebook profilu.