Skip to content

Dok moj muž spava, iskradem se iz kreveta i ljubujem sa svekrvom

Jednu od najbizarnijih priča u posljednje vrijeme je otkrila Engleskinja koja muža vara sa… njegovom majkom, ispovijest prenosi TheSun.

“Prošle godine, kada je počeo prvi karantin, preselili smo se kod roditelja mog supuga, kako bismo bili zajedno i kako bi nam oni pomogli oko djece”, započinje žena svoju priču.

 

“Većina žena kuka i žali se na svoje svekrve, ali ja sam se sa mojom uvijek dobro slagala. Ona je veoma zabavna, ima sjajan smisao za humor a i sjajno izgleda iako ima 53 godine”, kaže ona i nastavlja:

 

“Ona je mog muža rodila kao veoma mlada, on ima 35 a ja 40 godina. Svekrva i njen suprug su godinama imali problema u braku, i uoči prošlog Božića, on se iselio iz kuće”.

“Jedne večeri, dok je moj suprug bio na poslu, a djeca u krevetu, predložila mi je da popijemo piće i pogledamo neki film. Primijetila sam da se dotjerala i da izgleda baš divno. Usred filma se rasplakala i priznala mi da oduvijek voli žene, kao i da je to bio razlog zbog kojeg je propao njen brak. Zagrlila sam je da bih je utješila a ona me je poljubila”, objašnjava Britanka.

“Bilo mi je to veoma čudno ali i prijatno, i uzvratila sam joj poljubac. Uhvatila me je za ruku i odvela do njene spavaće sobe, a ja se nisam bunila. Nikada ranije nisam bila sa ženom i bilo je nevjerovatno i veoma intenzivno. Od tada, vodimo ljubav kad god možemo. Čim moj suprug izađe iz kuće, poljubimo se. Često se iskradem iz kreveta dok on spava da bih spavala s njom”, navodi Engleskinja.

 


“Jedne noći sam zaspala u njenom naručju, i pravo je čudo da moj muž to nije primijetio. Međutim, za mene je najveći šok bio kada sam shavtila da se zaljubljujem u nju! Sigurna sam da će muž shvatiti šta se dešava između nas dvije ili nas uhvatiti na djelu. Želim da budem sa njom ali ne želim da povredim supruga”, zaključila je žena.

♦ Savjet i odgovor terapeuta:

– Jasno vam je da će onog trenutka kada on sazna za vašu aferu to uništiti ne samo vaš brak, već i njegov odnos sa majkom i ostatkom porodice. On će biti van sebe kada sazna da su ga izdale dvije osobe koje najviše voli.