Skip to content

‘DOŠAO JE ODJEVEN KAO MENADŽER STRIPTIZ KLUBA I POČEO TRAŽITI NOVAC’, američki voditelj opet se obrušio na Zelenskog (VIDEO)

Voditelj Fox Newsa Tucker Carlson obrušio se na ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog i rekao da izgleda kao “menadžer striptiz kluba” koji je trebao biti izbačen iz Kongresa.

Odjeven u svoju prepoznatljivu ratnu uniformu u srijedu, ukrajinski predsjednik započeo je svoje putovanje u SAD – njegov prvi inozemni posjet od početka ruskog rata u veljači ove godine.

Predsjednik Ukrajine je stigao u Bijelu kuću, odjeven kao menadžer striptiz kluba i počeo tražiti novac. Začudo, nitko ga nije izbacio. Umjesto toga, radili su što god je htio. Američki porezni obveznici izjavljuju da će Joe Biden nastaviti davati Zelenskom sve što traži, citiram, “koliko god bude potrebno”, rekao je američki voditelj.

Carlson tvrdi da Zelenski želi promijeniti režim u Rusiji

“Zelenski zahtijeva promjenu režima u Rusiji, baš kao u Iraku i Libiji, te dugom popisu drugih propalih država. Osim ovoga puta, u srcu euroazijske kopnene mase, u susjedstvu cijelog civiliziranog svijeta. To je ono na što je Zelenski više puta pozivao i svaki dolar koji mu pošaljemo ide u tu svrhu. U ovom trenutku, on je sve bliže tome da to postigne”, navodi Carlson.

Voditelj se pita što će se dogoditi ako se postigne taj cilj

“Dakle, što se događa ako on “pobijedi?” Tko će osigurati najveći nuklearni arsenal na svijetu nakon što pomognemo Zelenskom da sruši rusku vladu? Tko će zamijeniti Putina? Čudno, te teme danas nisu došle jer to nije bila poanta. Smisao današnjeg posjeta Washingtonu nije bio učiniti svijet stabilnijim ili donijeti mudre odluke, a još manje pomoći Americi. To je uvijek na dnu liste. Poanta je bila ulizivati se upravitelju ukrajinskog striptiz kluba i dati mu još milijarde dolara iz vlastitog raspadajućeg gospodarstva”, kazao je Carlson.

Carlson je rekao da su Zelenskom trebali postaviti pitanje o njegovom trenutnom i tekućem ratu protiv kršćanstva u Ukrajini

“Nisu progovorili ni riječi. Večeras nećete čuti ni riječ na televiziji o činjenici da je Zelenski zabranio cijelu drevnu kršćansku denominaciju u Ukrajini, a potom zaplijenio crkve i svećenike bacio u zatνor”, komentirao je.

Zelenski je kućni gost koji ne želi otići. I svakim trenutkom kada ga toleriramo, zahtjevi postaju sve veći. A onda ima drskosti reći ljudima koji tamo sjede, koji mu daju desetke milijardi dolara više vašeg novca, da to nije milosrđe, to je investicija. Stvarno, koliki su povrati od toga? I usput, koja je svrha toga? Što je ovdje cilj? Koje je opravdanje za to? Imamo li povijesni dug prema Ukrajini? Imamo li povijesni animozitet s ne-sovjetskom Rusijom? Ne ne.”

Kako pobjeđujemo ovdje? Što imamo od toga za nas? Zar ovo nije naša zemlja? I otkud ti to da s nama tako razgovaraš? Mrzimo li sami sebe toliko? Imamo li toliko malo poštovanja prema Sjedinjenim Američkim Državama da to trpimo, da ćemo tome pljeskati? Što nije u redu s nama? Što nije u redu s našim vođama? A kamo ovo vodi?”, zaključio je Carlson.

POGLEDAJTE VIDEO: