Skip to content

Na vlastitu sahranu došao s helikopterom da porodici održi lekciju: “Zar treba neko da umre da biste se sreli”

Muškarac iz Belgije izveo je prevaru života kada je lažirao vlastitu smrt pa se pojavio na svojoj sahrani s helikopterom.

Dejvid Berten (45), zajedno sa suprugom i djecom, odlučio se na nesvakidašnji potez jer mu se nije dopao način na koji ga porodica i prijatelji tretiraju.

Kako bi raširili vijesti od njegovoj ‘smrti’, jedno od njegove djece se na društvenim mrežama oprostilo od tate.

Na lažnoj sahrani, koja je održana prošlog vikenda u blizini grada Liježa, bilo je desetine prijatelja i članova porodice, od kojih su mnogi bili obučeni u crno. Oni su čekali da počne ceremonija, kada su odjednom vidjeli da im se približava helikopter.

Čovjek je, zajedno s kamerom, izašao iz helikoptera i pozdravio okupljene.

Dobrodošli na moju sahranu, rekao im je on.

Nekima je laknulo kada su vidjeli da je Dejvid živ i potrčali su da ga zagrle, dok su drugi ostali na parkingu, zbunjenim onim što se dešava.

Dejvid je na kraju objasnio da je to uradio jer mu se nije dopao način na koji ga porodica i prijatelji tretiraju.

‘Često me boli ono što vidim u porodici, nikad me ne pozovu ni na šta. Niko me ne vidi. Svi smo se udaljili. Zato sam želio da im dam životnu lekciju i da im pokažem da ne treba da čekate da neko umre da biste se sreli sa njima’, rekao je on.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original – Thomas faut