Skip to content

Dragoljub je svoju voljenu Nadu čekao više od 70 godina

Nada Dunjić (90) i Dragoljub Mandžukić (93) iz Trstenika su par koji će vam vratiti vjeru u pravu i iskrenu ljubav. Da su neke ljubavi vrijedne čekanja, dokazuje i Dragoljub koji je svoju voljenu Nadu čekao više od 70 godina, prenosi Telegraf.

Kako kaže, u Nadu se zaljubio kada je ona imala 15, a on 18 godina, ali ih je život odvukao na različite strane.

Dragoljub i Nada: Autor fotografije: Nikola Tomić

Naime, oboje su bili u braku, dobili djecu, unučiće, praunuke, a Dragoljub je čak i čukundjeda. Iako je prošlo mnogo godina od kada Dragoljub nije vidio svoju simpatiju iz tinejdžerskog doba, jedna stvar nije prošla – nada da će jednog dana biti zajedno.

Prije više od dvije i po godine, Dragoljub i Nada su odlučili da uplove u emotivnu vezu, koja je, kako oboje ističu, puna poštovanja, ljubavi, smijeha i igre.

Dragoljub i Nada su za portal Telegraf otkrili kako je biti zaljubljen u desetoj deceniji, ali i šta je najvažnije za dobar i zdrav odnos.

“Ona je bila djevojčica kada sam je upoznao. Međutim, onda se udala za drugog i otišla u Švajcarsku i poslije sam je ja izgubio. Stalno sam razmišljao šta se dešava sa njom, ali se pojavila u pravi čas”, rekao je Dragoljub za Telegraf.rs.

Njih dvoje su se poslije više decenija ponovo sreli prije četiri godine, kada je Nadin suprug preminuo.

Autor fotografije: Nikola Tomić

Kada su ih upitali koji je ‘tajni’ sastojak zdravog i lijepog ljubavnog odnosa, Nada i Dragoljub su odgovorili: “Bitno da se vole, poštuju i da budu odani jedno drugom.”