Skip to content

Dve godine me žena vara a ja trpim zbog dece, da li treba i dalje patiti ovako ne znam

Znam da me supruga vara skoro dve godine. Znam i s kim, nije neka prilika, ali je nekoliko godina mlađi od nas i verovatno je bolji od mene.

Misli da ne znam, ali toliko je glupa da sam odmah otkrio da postoji neko drugi. Onog trenutka kada sam je uhvatio, poželeo sam da je ostavim. Ali onda sam seo da razmislim i odlučio da ćutim.

Pored redovnog posla, ona je fizioterapeut i vrlo često radi privatno ali ja tačno znam kada ide da se vidi s njim.

Ćutim i trpim besramnicu jer je ona i majka moje dece koja su još uvek mala i najviše bi ispaštali kada bi se razveli. To su male nevine duše.

S druge strane, mislim da niko osim mene ne zna da me vara, pa mi je nekako lakše da sve ovo podnesem.

Mislim, odnosno pretpostavljam da niko ne zna, jer ako bi neko znao, to je onda moja majka. Moja majka sve zna! A pošto se njih dve odlično slažu, verujem da bi moja majka do sad otkrila, prenosi srbija24.

S druge strane, tešim se da će moju suprugu proći ovo ludilo i da ćemo zajedno dočekati starost, a naša deca biti srecna i zadovoljna.

Mnogi bi rekli da sam glup, ali ja sam samo velika žrrtva. Ipak, ne znam mogu li se dugo nositi s tim. Nemam kome da se poverim, svi će mi se smejati. Kosa mi je naglo osedela i ne osećam se dobro, dosta sam smršao, bojim se da se ne razbolim. Takođe sam počeo po malo da pijem. Zaista ne znam kako da rešim ovaj veliki problem.

Sidebar