Skip to content

Dvojica muškaraca se okomila na devojku, sramno je šta su uradili (VIDEO)

Video snimak koji je napravljen na autobuskoj stanici u glavnom gradu Srbije, Beogradu širi se munjevito društvenim mrežama. Na stanici kod Brankovog mosta, dvojica muškaraca u srednjim godinama, uz prostačke komentare zagledaju u za*njicu devojke koja se nalazi ispred njih. Njoj je verovatno neprijatno, ali ne usuđuje se da se okrene.

Pored nepristojnih komentara ova dva muškarca se smeju i gurkaju, što situaciju čini još neprijatnijom za prisutne. To je iznenadilo sve koji su se našli na ovoj stanici, jer se dešava usred dana.

Ovaj snimak, krišom napravljen, izazvao je lavinu negativnih komentara i reakcija na društvenim mrežama, neki su komentarisali muškarce, dok su neki savetovali dotičnu devojku.

Ovo su neki od komentara:

Tviteraš pod nazivom MatoriMetalac imao je sledeći komentar:

– Pa ovakvih brdsko planinskih primeraka živih bića je pun Beograd.

Sa druge strane, tviter nalog pod nazivom SPASIMO SRBIJU! napisao je:

– Man*jaka, prost*čina koliko hoćeš… užas. Žene treba da se opreme, biber sprej i elektršoker, po mogućstvu i znanje neke borilačke veštine, pa na ulicu, odavno naše ulice nisu bezbedne zbog sve više takvih, a ljudi okreću glavu, ako te neko napa.dne.

Zanimljiv komentar ostavio je Kontras – Šta tačno mumlaju ne razumem ništa? Vidim samo dvojicu bizona u 40-im da se ponašaju kao učenici prvog razreda srednje škole? Jesu dobacivali ili tako nešto?

Slobodan Ignjatović je naveo – uvek mi je žao što nisam blizu takvih događaja – verovatno aludirajući na ostale prisutne koji su događaj prećutali.

Izvor: espreso.rs