Skip to content

Elena je zadnjih šest godina posvetila ODGAJANJU NOKTIJU do rekordne dužine

Elena Shilenkova (37) provela je šest godina uzgajajući svoje “bebe” do rekordne dužine kako bi dobila okladu s prijateljem koji je rekao da to ne može učiniti.

FOTO: PA life

Rekla je: „Moji nokti su sada najduži što sam ih imala, uzgajala sam ih s pažnjom posljednjih šest godina. Sve je počelo od oklade s mojim prijateljem, a sada su svi navikli na moj status ‘dugih noktiju’.

Elena odbija plivati ​​u moru, igrati tenis ili nositi rukavice unatoč niskim ruskim temperaturama – sve zbog svojih noktiju. Ipak, ide u teretanu, kuha, te izvšava svakodnevne aktivnosti poput većine.

Svoje duge nokte obrađuje od tinejdžerskih godina, a sada osjeća da je opterećena stalnom strepnjom kako bi se neki mogao slomiti – i često ima noćne more da će se probudit s kratkim noktima.

Ona kaže: “Nemam problema sa stvarima koje radim svakodnevno, samo neke stvari radim na drugačiji način od većine ljudi. Na primjer, rekla bih da je moj način tipkanja malo drugačiji.”

FOTO: PA life

“Samo trebam neprestano kontrolirati sve svoje pokrete … i pokušavam izbjegavati nagle pokrete i staloženo se ‘ponašati’ – nagli pokreti su moj neprijatelj,” kaže Elena.

Dodaje: “Nedostaju mi ​​rukavice – u Rusiji zna biti prilično hladno i moram staviti ruke u džepove.”

Iako se njezin odabir dužine noktiju možda neće svidjeti svima, kaže da ima i pozitivnih i negativnih komentara – posebno starijih ljudi.
No priznala je da joj neobično dugi nokti donose više muške pažnje.

„Kad sam bila dijete i išla u školu, već sam imala duže nokte od većine odraslih žena – ali moji su učitelji bili prilično tolerantni prema tome. Neki [ljudi] kažu tako su cool i traže selfie ili kažu da me poštuju zbog strpljenja,” kazala je Elena.

Pogledajte kako Elena vježba u teretani sa svojim dugim noktima:

“Ljudi vide hiljade lica i uvijek se izbrišu iz sjećanja – ali netko s noktima poput mojih nikada se ne zaboravljaju, zaključuje Elen.

A ovako Elena kuha:

Sidebar