Skip to content

Guglova mapa uhvatila ženu u krajnje neobičnoj situaciji (VIDEO)

Guglova mapa je jedan od najpopularnijih oblika navigacije. Korisnicima nudi niz korisnih informacija uključujući satelitske snimke i “strit vju”.

Od Kineskog zida do idiličnih prizora Tadž Mahala, ova opcija ima mogućnost da vas transportuje bilo gde iz vašeg doma, ali ponekad njen objektiv uhvati i čudne, divne i sramotne prizore.

Jedan korisnik aplikacije ostao je šokiran kada je naišao na smešan prizor u “virtuelnoj šetnji” Amerikom, pa je podelio svoja saznanja na internetu, piše “Miror”.

Scena se odigrala u ulici ispred jedne kuće. Kuća u stilu bungalova ima veliku okućnicu, stazu i prilaz koji vodi do trotoara. I desilo se tako da je trenutak kada je Guglova kamera krenula ovim putem uhvatila nesrećni trenutak kada je žena upala u svoju kantu za smeće.

Vidi se kako leži na svom prilazu, većom tela unutar kante koja je položena na pod.

Korisnik Gugl Mepsa podelio je smešnu scenu na Reditu i napisao: “Nisam očekivao da ću ovo naći”. Uprkos tome da je žena možda mogla da se povredi ljudi koji su komentarisali nisu mogli da ne upotrebe humor, pa se jedan korisnik našalio: “Maaa !! Ko mi je bacio preostale raviole?”

Prethodno je Guglova kamera zabeležila fotografiju muškarca koja je izazvala pravu internet oluju. Na slici se vidi čovek sa mokrom flekom na prednjoj strani pantalona.

On ne samo da je negirao da je “imao nesreću”, već je i predvideo situaciju napisavši status na Fejsbuku dva meseca pre nego što je Gugl objavio fotografiju u okviru strit vjua.

– Upravo sam prosuo pola bureta za čišćenje po pantalonama. Izašao sam napolje da stojim na suncu i osušim se.. kad prolazi Gugl meps automobil. Potražite me na strit vjuu uskoro. Ja ću biti momak koji izgleda kao da je mokrio u gaće – napisao je.

Sidebar