Skip to content

Objavljene snimke! HDZ-ov lokalni šerif šakama mlati mladu ženu po glavi: ‘Govori da su to izmišljotine, ali… sve se vidi’ (VIDEO)

“Je… ti mater! Znaš li ti tko sam ja? Ovo je moje selo!”, riječi su koje je Žarko Žgela, HDZ-ov načelnik opštine Severin, navodno uputio vlasnici kafića Ivi Milki Kramarić prije negoli ju je najmanje pet puta udario na parkiralištu ispred lokala.

Do kaοsa je došlo u nedjelju navečer nakon što je Kramarić nazvala uplakana radnica i požalila se na ponašanje lokalnog “šerifa” i njegovog prijatelja. Dvojac je, tvrdi, bio dobro pod gasom, a nesretnu su djelatnicu dirali po stražnjici i vukli za ruku.

Kramarić se potom požurila u kafić gdje je neugodnim gostima rekla da “smire strasti” i napuste lokal, no to je uzrujalo HDZ-ovca.

“On okolo govori da su to sve izmišljotine, ali tu se vidi sve. Iskreno, bojim ga se i ja više u Severin neću ići bez obzira što mi je tamo kafić”, rekla je vlasnica lokala.

Kako su službenici tretirali dokaze o mlaćenju? Pa “šerif” je pušten na slobodu, javlja Dnevno.

Žarko Žgela, HDZ-ov načelnik općine Severin već 14 godina, branit će se sa slobode, a prijavljen je za prekršaj nakon što je objavljena snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi kako gradonačelnik usred svađe i prepucavanja s grupom ljudi, udara žensku osobu po glavi.

S druge strane, Žgela kao da je propao u zemlju. Urednici portala Dnevno su ga pokušali kontaktirati, no u 9:30 sati im je gospođa iz Opštine rekla da nije na poslu. Probali su ga nazvati i na mobitel, no ni tu nisu imali sreće. Na koncu su mu poslali SMS pa će njegovu stranu priče objaviti kad im se javi. Ako se javi.

Portal Dnevno.hr od vlasnice lokala je dobio snimke napada na kojima se jasno vidi kako ju Žgela divljački udara u glavu.

VΙDΕO je dοbno ograničen zbοg sadržaja i možete ga pogledati na YouTube linku OVDJE.