Skip to content

Hrvatska: U par dana nestala trojica dječaka: Ivan, Patrik i Lukas!

U samo par dana u Hrvatskoj su nestala tri dječaka istog godišta. Sva trojica su rođena 2009. godine. Dvojica su nestala na području Zagreba, dok se trećem izgubio svaki trag u Rijeci.

Prema podacima u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, četrnaestogodišnji Ivan Šnajdar nestao je u subotu, 7. januara u Zagrebu. Visok je 162 centimetra, ima smeđu kosu i plave oči, a u trenutku nestanka nosio je trenirku i bijelu majicu.

Ivan Šnajdar / Foto: Nestali.hr / Napomena: fotografija je iz 2020. godine

Dan kasnije, 8. januara, također u Zagrebu nestao je Patrik Geck koji isto tako ima 14 godina. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu, a u trenutku nestanka na sebi je imao crne hlače i narančastu majicu s kapuljačom. Imao je i crnu jaknu te je na nogama nosio tenisice.

Patrik Geck / Foto: Nestali.hr

Istog je dana u Rijeci nestao Lukas Kiralj Jermić. Kao i dvojica dječaka nestalih u Zagrebu, i Lukas je rođen 2009. godine.

Lukas Kiralj / Foto: Nestali.hr

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, moli policija.