Skip to content

IGOR KOJIC OSTAVIO SEVERINU, podnio je zahtjev za razvod braka!

Popularna pjevacica Severina Kojic i sin pjevaca Dragana Kojica Kebe Igor Kojic rijesili su da zavrse svoj brak i da podnesu zahtev za razvod braka. Prema navodima srbijanskih medija, Igor Kojic je podnio zahtjev za razvod braka, a razlog je to sto pjevacica ima brojne finansijske probleme, te ne moze vise da izdrzava Igora.

– Severina nije znala da duguje drzavi Hrvatskoj stotine hiljada eura zbog prekrsaja koje je pravila vezano za svoje dijete Aleksandra jer je cesto mijenjala advokate. Kad su je obavijestili, zeni se slosilo, a Igor je pukao. Rekao je da je to sve njena krivica, da ce porodica bankrotirati zbog nje, a ona mu je rekla: “Dosta sam ja izdrzavala i tebe i tvoju porodicu. Hoces novac? Uzmi, pa zaradi”. Nakon toga, Igor joj je rekao da su zavrsili svaku pricu i da hoce razvod. Ona je ubrzo otisla u Zagreb, a on je podnio zahtjev za razvod braka – zakljucio je izvor.

Kako se dalje saznaje, Igora roditelji nisu podrzali u ovoj namjeri. Rekli su mu da ne moze sad da ostavi zenu u problemima, ali on ne zeli nikoga da slusa i ubjedjen je da je razvod najbolja opcija.