Skip to content

Imala je preko 300 kg, a onda se odlučila za drastičnu promjenu

Priča ove nekad morbidno pretile žene je nevjerojatna. Majka Melissa Morris, ima razloga biti ponosna na sebe. Od jedne od najtežih osoba na svijetu s preko 300 kilograma došla je do zdrave težine od 77 kilograma.

Teksašanka je prošla kroz fizičku i psihičku promjenu, koja joj je donijela slobodu i neovisnost kakvu nije dugo doživjela.

Melissin život nije bio lagan. Njena majka oporavljala se od raka i svrhu je pronalazila u kuhanju za Melissu. Na takav način osjećala se korisnom, a kćer joj to nije htjela uskratiti.

No, Melissa je znala da tomu mora stati na kraj i potražila je liječnika koji će joj ugraditi želučanu premosnicu. “Nisam htjela biti mršava, samo zdrava” – rekla je Melissa.

Njen tadašnji suprug rekao je da je Melissin apetit bio enorman – pojela bi dva Big Maca, 20 McNuggetsa, cijelu čokoladu, litru gaziranog pića – sve u jednom obroku. Sve se to promijenilo kada je operirana. Slijedila je strogu postoperativnu dijetu.

Melissa je gostovala u raznim emisijama gdje je pričala o svojoj borbi. Na slici drži svoju nekadašnju suknju.

Od toga je prošlo puno godina, a Melissa danas živi neki novi život. Često objavljuje svoj život na Instagram profilu pod nazivom “melissasheisme.

Tijekom godina brojka na vagi je varirala, ali uspjela je održati zdravu težinu.

Sidebar